UNITI Stand, pendirian anyar kanggo iMac sing asale saka Kickstarter

uniti-ngadeg

Umume dianjurake kanggo ngangkat iMac (utawa monitor) dadi postur awake dhewe bener lan ora duwe masalah sawise pirang-pirang jam ing ngarepe. Kanthi pendirian anyar iki sing golek dana ing situs web crowdfound sing kondhang, kita uga duwe sepasang port USB 3.0 lan konektor audio 3,5 mm ing ngarep kanggo kenyamanan sambungan sing luwih gedhe, bebarengan karo rong stasiun Docking (isih opsional) kanggo ngisi daya iPhone, iPad, iPod utawa piranti apa wae sing nganggo pangisi daya microsUSB.

Aku ujar manawa docking iku opsional amarga nalika nulis warta iki isih bisa digunakake mung karo pangkalan, nanging bisa uga ora bisa ditindakake maneh lan sampeyan kudu tuku kabeh bungkus, yen sampeyan ndeleng, ora ala kanggo wis ngatur kabeh ide kanthi becik ing desktop.

Akeh sing proyek sing biasane sukses ing kaca Kickstarter, lan tampilan sing apik kanggo iMac utawa Apple Tampilan iki katon minangka salah sawijining. Wis jenenge Stand UNITI lan kita nggampangake organisasi ing meja komputer saliyane ngidini kita ngunggahake iMac utawa Tampilan Apple kanthi rong langkah.

Loro stasiun ngarep kanggo ngisi daya iPhone, iPod utawa iPad duwe magnet sing ngidini bisa dicopot nalika kita ora nggunakake lan kabeh basis digawe saka aluminium. Sing ngatur proyek yaiku iForte lan ngarep-arep bisa nggayuh 45.000 dolar kanggo nindakake proyek kasebut.

uniti-ngadeg-1

Saiki kita bisa melu ing proyek iki kanthi kontribusi 109 dolar plus pangiriman lan kita bakal nampa Stand. Yen kita uga pengin basis pangisian daya ing Stand UNITI, kita kudu menehi kontribusi $ 159 kanthi gratis ongkos kirim kanggo Amerika Serikat lan $ 40 kanggo sisan.

Kita bakal ngetutake proyek sing menarik iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.