Unzip file apa wae nganggo Unarchiver One

Unarchiver siji

Sanajan saiki iku ora biasa kanggo nemokake file sing dikompres, paling akeh pangguna. Yen kita kudu unzip file sing duwe format liyane saka zip (kompatibel asli karo macOS), kita kepeksa nggunakake aplikasi pihak katelu.

Ing Mac App Store, kita duwe macem-macem aplikasi sing ngidini kita decompress file apa wae, sawetara banget lawas sing wis ora dianyari kanggo dangu lan liyane pembayaran. Mbayar tenan kanggo aplikasi kanggo decompress file sing dikompres, ora pantes duwe aplikasi kaya Unarchiver One.

Unarchiver siji

Format apa sing bisa kita decompress karo Unarchiver One

RAR, 7z, ZIP, XZ, BZIP2, GZIP, RAR, WIM, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR lan Z.

Apa Unarchiver One nawakake kita

  • Unzip lan kompres file kanthi kacepetan dhuwur
  • Unzip dokumen menyang folder sing kita pengin.
  • Kita bisa ngakses kabeh file sing ana ing arsip tanpa kudu ngekstrak.
  • Ngidini kita nyeret file sing dikompres menyang aplikasi kanggo ngakses konten kasebut.
  • Kita bisa nggawe file sing dikompres kanthi nambahake sandhi
  • Tingkat kompresi file sing dhuwur.
  • Iku ngidini kita kanggo compress ing sembarang format.

Unarchiver siji

Ing mburi aplikasi iki ana pangembang antivirus gaya Micro lan mung ngumpulake statistik panggunaan lan diagnostik.

Kanggo nginstal aplikasi iki, Mac sampeyan kudu gdisedhiyakake dening macOS 10.12 lan sabanjure. Aplikasi kasebut diterjemahake menyang basa Spanyol, mula basa kasebut ora bakal dadi masalah nalika nggunakake.

Sampeyan bisa download aplikasi iki rampung free liwat link ing ngisor iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)