Koreksi masalah batere ing AirPods Max kanthi firmware 3C39 dikonfirmasi

Kasus Smart AirPods Max

Minggu iki Apple ngluncurake update firmware sing anyar lan larang AirPods Max kanggo ngatasi masalah batere sing mengaruhi otonomi piranti. Katon yen disimpen ing Smart Case sampeyan, batere cepet banget. Kain apa

Untunge, masalah kasebut wis dideteksi lan perusahaan wis bisa ngatasi lunak, ngluncurake update anyar. Dadi, yen sampeyan salah sawijining pangguna AirPods Max sing duwe hak istimewa, aja bebas nganyari manawa bisa.

A sawetara dina kepungkur kita komentar manawa Apple wis nerbitake versi firmware anyar kanggo AirPods Max. Sampeyan curiga bisa ngatasi masalah sing ana sing nyebabake headphone bakal ilang umur batere kanthi cepet nalika disimpen ing Smart Case. Saiki wis dikonfirmasi manawa kedadeyan kasebut.

AirPods Max kalebu Smart Case sing dirancang kanggo dilebokake ing mode turu supaya bisa urip baterei nalika ora digunakake. Gagasan sampeyan supaya sampeyan nyelehake ing Smart Case lan dheweke langsung mlebu mode daya kurang, banjur ing mode daya sing kurang sithik sawise udakara 18 jam.

Nanging, wiwit earbuds AirPods Max diluncurake ing wulan Desember, akeh pangguna sing ngeluh babagan batere dikurangi saka 100% nganti 1% utawa 0%. Saka sewengi, sanajan isih ditinggalake ing Smart Case.

Versi firmware anyar yaiku 3C39

Tes sing diterbitake dening Guillerme rambo ing akun sampeyan Twitter nuduhake prabédan gedhe ing panggunaan batere AirPods Max nalika digunakake ing Smart Case sawise nganyari versi firmware 3C39.

Sawise nindakake sawetara tes, dheweke mesthekake manawa AirPods Max kelangan batere sithik banget nalika lagi ana ing Smart Case kanthi firmware anyar. Saluran batere luwih agresif sadurunge nganyari firmware minggu iki.

Versi anyar uga ndandani masalah kompatibilitas liyane iOS 14.5. Mbecike masalah ing endi AirPods Max bakal kecelakaan sakcepete sawise nyambung menyang iPhone sing mbukak iOS 14.5. AirPods Max nganyari kanthi otomatis nalika disambungake menyang daya lan cedhak iPhone.

Kanggo mriksa versi firmware AirPods sampeyan:

  • Bukak aplikasi «Setelan»Ing iPhone.
  • Akses menu «Bluetooth«
  • Temokake AirPods Max ing dhaptar piranti
  • Dolanan "i"karo wong-wong mau
  • Deleng nomer «Versi firmware»
    Versi paling anyar saka firmware AirPods Max yaiku 3C39. Yen sampeyan ngerteni ing aplikasi Setelan, tegese AirPods Max sampeyan paling anyar.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.