Upgrade kanthi diskon 50% menyang Pixelmator Pro saka Pixelmator

Pixelmator Pro ing versi 1.3.1 nggabungake impor saka iPhoneMinggu iki, kita nampa tawaran sing menarik kanggo pangguna editor foto sing kondhang. Pixelmator Pro lair kurang saka rong taun kepungkur, minangka versi canggih lan profesional program piksel Pixelmator. Pengganti Photoshop iki kanggo Mac, ing versi Pro, ditemokake ing a Diskon 50% yen sampeyan teka saka versi awal.

Yaiku, yen sampeyan pangguna Pixelmator lan mikir migrasi editing foto menyang Pixelmator Pro, saiki sampeyan bisa tuku versi Pro kanthi diskon 50%. Daripada € 44, rega sing bakal dibayar kanggo aplikasi mung 22 €.

Yen sampeyan pengin ngakses promosi iki, sampeyan kudu menyang Mac App Store. Tawaran kasebut ing Gerakan kanggo tuku kaloro aplikasi kasebut. Bundle iki digawe kanggo tuku adol loro aplikasi: Pixelmator lan Pixelmator Pro. Nanging Mac App Store kanthi otomatis ndeteksi yen sampeyan duwe salah siji saka rong aplikasi kasebut. Gumantung ing konten, nawakake siji aplikasi utawa liyane.

Contone. Ing njero Bundle, sampeyan bisa tuku loro aplikasi kanthi rega € 54,99. Saliyane, yen sampeyan duwe aplikasi Pixelmator, Pixelmator Pro nawakake sampeyan kanthi rega € 22. Sampeyan bisa tuku aplikasi kanthi ngeklik rega sing ditampilake ing bagean kasebut Tengen ndhuwur. Ing gambar, kita bakal bisa ndeleng opsi kuwalik. Aku duwe Pixelmator Pro lan ora duwe versi awal. Mula, yen aku pengin tuku ing Bundle, regane 11 €.

Pixelmator Pro nduweni fitur editing foto sing canggih banget. Nanging, yen sampeyan editor foto sing ora duwe ilmu, kurva sinau aplikasi iku gampang banget. Pixelmator Pro cocog kanggo nyunting foto dhasar. Contone, fungsi kasebut ML Nambah ngidini sampeyan ngganti cahya lan warna kanthi otomatis, kanthi asil sing luar biasa, kanthi pitulung intelijen buatan lan cukup kanthi menet tombol. Nanging iki uga gampang banget mbusak obyek fotografi utawa nambah intensitas bagean gambar. Iki lan akeh fitur liyane sing kasedhiya ing Pixelmator Pro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.