Upgrade RAM menyang Mac Mini

Copot Mac Mini

Salah sawijining prekara sing kudu dipikirake nalika arep tuku Mac gegandhengan langsung karo panggunaan mesin sing anyar lan wektu sing dibutuhake kanggo nganyari peralatan. Biyen ing Apple pangguna duwe sawetara opsi sing kasedhiya kanggo nganyari piranti keras Mac lan dina iki kita bakal ndeleng sawetara rincian sing nuduhake kosok baline, sanajan kasunyatane bisa nambah perangkat keras ing sawetara Mac. Kasus iMac anyar minangka conto sing jelas lan nganti 2012 ora luwih gampang tinimbang saiki nambah RAM liyane (kajaba model 27 current saiki) utawa ganti hard drive, nanging dina iki bakal ngomong kanthi luwih rinci babagan mini Mac.

Salah sawijining Mac level entri mesthi Mac mini. Komputer sing kompak lan murah iki nggawe pangguna sing teka saka PC lan pengin tuku Mac kanggo tuku. Model Mac mini sing beda karo konfigurasi sing beda nggawe komputer bisa dipikirake, mula pilih model kanthi apik amarga ing Mac iki opsi ekspansi luwih sithik saiki.

Expand RAM ing Mac Mini lawas

Mac Mini lawas

Nalika ngomong babagan mini Mac lawas, tegese kanggo kabeh sing Apple ora adol maneh. Aku ora bakal mbedakake mini Mac sing ditolak saka Cupertino amarga seri Macs sing wiwit dipasarake ing taun 2005 lan saiki isih dadi salah sawijining Mac paling apik kanggo para pangguna sing asalé saka PC lan duwe monitor dhewe, keyboard, mouse.

Ing wiwitan, aku wis ngomong babagan sing jelas babagan apa sing bakal digunakake kanggo Mac lan iki ana hubungane langsung karo opsi ekspansi sing biasane Apple ora ngidini kita nindakake ing komputer kasebut. Ing kasus iki, yen sampeyan pengin duwe informasi luwih lengkap babagan kemungkinan perbaikan kasebut utawa malah ngerti sawetara rincian liyane babagan mini Mac cilik nanging ora kurang kuat, aku menehi pandhuan utawa kompilasi babagan sejarah wiwit diluncurake saiki udakara 11 taun sing ditulis sawetara dina kepungkur ing web. Ing kono sampeyan bakal bisa ndeleng Wiwit diluncurake mini aluminium Mac, samubarang owah-owahan ing babagan kemungkinan ngembangake mesin kasebut lan Apple dadi luwih angel babagan masalah iki lan ora pengin pangguna ngowahi perangkat keras internal Macs lan mini kasebut ora kalebu amarga nggawa komponen sing dipasang langsung ing papan kasebut.

Ngganti RAM ing Mac Mini saiki: ora mungkin

Mbusak kothak Mac Mini

Dina iki, apa wae komputer Apple bisa diklasifikasikake minangka ora bisa diupgrade pangguna, kajaba iMac 27 inci sing malah nambah tutup cilik ing mburi kanggo nambah RAM, turahane meh mesthi tetep asale. Toko Apple . Pangguna bisa nindakake apa-apa utawa ora apa-apa ing mini Mac anyar iki Sejatine kabeh terpaku utawa dipasang ing motherboard.

Yen sampeyan salah sawijining pangguna sing duwe salah siji mini Mac lawas kanthi kemungkinan nambah utawa ngapikake hardware internal liwat komponen anyar, aja adol lan nikmati kemungkinan iki. uga bener yen saiki luwih angel ngatasi Mac mini "veteran" amarga ora ngidini nganyari piranti lunak lan angel utawa ora bisa nggunakake sawetara aplikasi, malah luwih becik, disaranake sampeyan tetep dadi harta karun cilik.

Aluminium Mac Mini

Saiki kita temokake a Entri mini Mac sing regane 549 euro dilebokake ing omah lan ditambah: 5 GHz prosesor Intel Core i1,4, Panyimpenan 500 GB, RAM 4 GB, hard drive 500 GB, grafis Intel HD Graphics 5000 lan OS X El Capitan. Mesin iki wis didaftar dening para raja pembongkaran, iFixit, kanthi skor 6 tanggal 1 Kanggo ndandani lan sanajan sejatine ahli kanggo nggabungake lan ngilangi komputer Apple kasebut, luwih becik tuku sing luwih kuat lan nyisihake model mini Mac iki. Elinga yen Ekspansi RAM utawa disk meh ora bisa ditindakake (sampeyan bisa, nanging ora nyaranake) ing mini Mac iki, mula luwih becik milih setelan sing luwih dhuwur wiwit wiwitan lan ora lali mbukak Mac kasebut.

Akeh wong sing mikir yen sampeyan tuku Mac mini ing entri, mula sampeyan bisa nambah hardware sing luwih kuat kaya sing bisa digunakake karo PC desktop, nanging ora ana sing sejatine bener. Yen sampeyan pengin nggedhekake salah siji mini Mac iki, sing paling aman yaiku sampeyan kudu pindhah menyang layanan teknis Apple utawa teknisi komputer sing dipercaya supaya bisa nindakake ekspansi utawa perbaikan komponen, mula saran paling apik yaiku ngirit luwih sithik lan langsung menyang model paling dhuwur lan aja nganti ana masalah mbesuk.

Apple saya tambah akeh masalah kanggo nggedhekake Mac mini lan generasi sabanjure sing bakal teka ing taun 2016 (gilirane) ora bakal beda.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

25 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Blog Pemasaran Internet ngandika

    Aku wis nggedhekake mac mini dadi 2 Gb lan 250 HD !!!! dadi sampurna !!!

  2.   sokram ngandika

    Aku duwe mac mini G4 1.4ghz kanthi ram 1gb .. apa sampeyan bisa sijine modul 2GB utawa apa mung nampa 1GB?

  3.   jaca101 ngandika

    Sampeyan ora bisa, sampeyan mung duwe siji bank lan maksimal 1Gb, deleng: http://tinyurl.com/8lzv4e

  4.   Orlando Paez ngandika

    Halo salam. Kepiye cara nginstal utawa nganyari mini daya saka 1.4 nganti macan tutul, aku wis nduwe DVD lan ngetutake kabeh instruksi lan ora ana kesalahan lan kudu bali menyang macan. Sapa sing nulungi aku ... Matur nuwun.

  5.   orlando paez g ngandika

    Powerpc macku ​​duwe gigabyte sing bisa diselehake 2 gigabyte. ?

  6.   jaca101 ngandika

    Padha karo G4 liyane sing dakkandhani http://tinyurl.com/8lzv4e

  7.   Alex ngandika

    Halo wong. Aku pengin nggedhekake memori menyang PowerPC G4 - 1.42 Ghz lan kanthi cara sijine hard drive liyane, kanthi 80 GB gagal.
    Aku ngerti manawa saka web pancen ana memori sing dibutuhake kanggo Mac, nanging apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan hard disk, utawa saka ngendi aku bisa nemokake?
    Matur nuwun kanthi sanget lan matur nuwun kanggo masarakat SoydeMac.com

    Thanks!

    Alex

  8.   jaca101 ngandika

    mesthine ana kedadeyan ing server lan gambar-gambar kasebut wis dihapus, aku bakal ngunggah mengko

  9.   jaca101 ngandika

    Minangka ringkes kaya aku wis ngunggah maneh (sing nyimpen bisa ditemokake)

    Digital Diogenes duwe kaluwihan

  10.   mack lopez ngandika

    Aku duwe mini mac karo patang port usb, uga, mriksa, aku ngrancang supaya maksimal 1 gb saiki mung 512, apa sampeyan menehi saran supaya rong ram saben 1 gb duwe 2 gb? Aku pengin ndeleng jawaban sing aku kasengsem lan kaca sing apik banget, aku menehi 100 ucapan

  11.   jaca101 ngandika

    yen sampeyan wis mriksa manawa valid maksimal 1 GB, sampeyan bisa nyelehake rong modul 512 ...
    ora ngenali luwih ...
    Priksa ing http://www.crucial.com

  12.   mack lopez ngandika

    Matur nuwun kanthi sanget kanggo njawab komentarku, aku nginstal scan scan, aku mriksa mini camku lan ujar manawa aku bisa nyelehake loro ram 1 GB ing saben modul, aku uga bakal nyelehake loro ram, uga nonton sawetara video ing tabung lan masang 2 GB ing mini kaya mine lan bisa tanpa masalah s matur nuwun sanget?! Mbantu banget kaca iki kanggo mindhai komputerku lan gampang banget dina Senen iki, aku bakal njaluk ram matur nuwun !!!!!!!!! Aku nyaranake kaca iki yen ana sing maca komentar iki, pindai pc sampeyan kanthi gampang lan cepet banget uga bisa dipercaya

  13.   jaca101 ngandika

    Oke, mula sampeyan mung duwe inti intel mini paling ora .... Lebokake 2 manggung banjur ...

  14.   chiqui ngandika

    Aku pengin nggedhekake RAM Mac Mini, memori apa sing kudu dakgawe?
    Thanks!

  15.   mack lopez ngandika

    Kancaku ing kaca sing padha iki minangka scanner kanggo menehi tes mac mini, aku weruh lan nuduhake sampeyan opsi sing bisa dituku uga rega sing beda, regane apik, aku pesen lan aku mlebu telung dina saiki, mac saya bisa digunakake kanthi tliti scanner penting lan diarani program cilik sing digoleki ing ndhuwur !!!!

  16.   mack lopez ngandika

    macnifico nggegirisi nalika medhot audio kanggo nyelehake ram!

  17.   Fernando ngandika

    Apik banget, MacMini saiki (sadurunge 520) duwe 2Gb !!!

  18.   May ngandika

    Matur nuwun! pandhuan sing apik banget

  19.   mauser ngandika

    Halo, aku duwe masalah, aku ganti memori Ram saka utawa mini mac, nanging saiki ora bisa, urip nanging ora menehi sinyal monitor, uga ora ngetokake swara saka daya, sadurunge aku duwe 1 Gb nyelehake rong kertu, sing dakgawe ganti kertu siji dadi 2 Gb lan ora bisa digunakake, banjur aku nyoba mbalekake kertu asli lan ora bisa uga, apa ana sing nulungi aku?

  20.   Damian ngandika

    Kanthi apa sing wis dakwaca, aku kudu ngrampungake masalah.
    Kaca lauden lauden sing apik babagan masalah memoar.

  21.   Carlos ngandika

    Apik, nalika nambah ram memori, menyang mac mini, kudu nggunakake cd kasebut? Utawa memori bisa digunakake kanthi langsung? Aku duwe versi 10.4.11, bisa dianyari, yen ram wis diganti? Matur suwun sadurunge wis ana wangsulan, kaca sing apik banget

  22.   Marcos Suarez ngandika

    Aku tuku setahun kepungkur, lan aku milih nyelehake RAM 16 GB wiwit wiwitan, luwih larang, nanging sampeyan ora ngelu. Aku dadi fotografer mode, mula bayangake tebu sing daklakoni.

  23.   Carlos ngandika

    Ayo dadi jelas kenapa komponen kasebut dilas? saengga kita tuku konfigurasi sing paling larang ... Aku mesthi nggawe dhuwit menyang akun.

  24.   Robert Benavides ngandika

    Hai, aku duwe MacMini 2011, kanthi rong slot RAM, aku nganyarke dadi 2 kertu 8Gb lan bisa mlaku meh setaun; layar mung dipateni lan menehi loro suara bip saben 3 detik. Dheweke crita babagan masalah RAM, aku nggawe perubahan ing rong kertu kasebut lan aku ngerti yen siji slot ora nampa kertu (menehi kesalahan), dene liyane ora duwe masalah lan kertu bisa digunakake. Aku winates nganti 8 Gb lan alon !!! Apa ana cara kanggo ndandani slot sing ora bisa digunakake? Utawa ana sing bisa nambah kinerja mung karo siji kertu?
    Sembarang bantuan olèh

  25.   Felix Boza Chaparro ngandika

    Halo, kanggo aku tuku Mac mini saka pungkasan taun 2014 kanggo nyunting foto lan sejatine bisa nyebabake aku amarga ora bisa nyunting foto ing Lightroom, alon-alon karo saben langkah sing dak lakoni, pantai werni metu muter lan Iku kanggo ilang sabar, aku wis yakin manawa aku salah nalika tuku. Tuladhane kaya ing ngisor iki.
    2,8 Ghz prosesor intel Core I5
    Memori 8GB 1600MHz DDR3
    Disk boot Macintosh HD
    Intel Iris Graphics 1536 MB
    1TB Fusion-SPP
    Pitakonanku, Apa aku bisa ngirim menyang Layanan Teknis kanggo nambah memori Ram? Kepiye manawa bisa ngatasi masalah kasebut?
    Apa ana sing bisa nuntun aku.
    Thanks!

bool (bener)