Wiwiti maneh modul Bluetooth Mac yen sampeyan duwe masalah sambungan

Bisa uga sampeyan duwe sawetara piranti sing nyambung karo Bluetooth saben dina, bisa uga sampeyan ora ngelingi, amarga sampeyan ngubungake kaping pisanan, lan wiwit saiki ora ana masalah. Kita ngomong babagan keyboard, tikus, trek trek utawa speaker, lan liya-liyane. Nanging Yen dheweke wiwit duwe masalah sambungan, sing ora bisa ditindakake ing Mac, sampeyan bisa uga kudu ngreset modul Bluetooth.

Sadurunge nindakake langkah iki, disaranake sampeyan mateni periferal sing wis nyambung, nganti nyopot daya, arus listrik utawa pilar, lan uripake maneh kanggo verifikasi pasangane. Yen sampeyan ora ndandani, tututi langkah-langkah kasebut.

Sadurunge, elinga manawa keyboard mini iMac utawa Mac, bisa disambungake nganggo Bluetooth, uga mouse utawa Trackpad. Mangkono, sampeyan kudu ngganti pengganti periferal kasebut, kanthi sambungan kabel, amarga sajrone restart, dheweke bakal ditinggal offline. Yen wis dipikirake, sampeyan siyap miwiti maneh.

  1. Pisanan, simbol Bluetooth kudu ditampilake ing garis menu. Yen sampeyan ora duwe, kanggo njaluk iku sampeyan kudu nindakake langkah-langkah ing ngisor iki:
    1. Menyang Pilihan sistem.
    2. Pilih Bluetooth.
    3. Ing jendhela pop-up, klik ing pilihan sing katon ing sisih ngisor: Tampilake Bluetooth ing garis menu. Simbol Bluetooth saiki bakal katon ing taskbar.
  2. Banjur sampeyan kudu njaluk menu Bluetooth sing didhelikake. Kanthi tombol Shift and Option (alt) dipencet, pilih simbol Bluetooth saka garis menu.
  3. Rilis tombol banjur sampeyan bakal weruh menu sing didhelikake.
  4. Akses pilihan Debug.
  5. Pilih opsi Reset modul Bluetooth.
  6. Pungkasan, restart Mac sampeyan.

Sawise urip maneh, ana masalah komunikasi ing antarane piranti kudu dirampungake.

Menu Debug duwe rong pilihan liyane sing saiki bakal dikomentari: Reset menyang setelan pabrik ing kabeh piranti Apple sing gegandhengan. Ing kasus iki, pulihake kabeh aksesoris Apple menyang setelan pabrik. Iki minangka pilihan sing menarik, yen sampeyan wis nindakake langkah sadurunge tanpa sukses.

Pungkasan, Mbusak kabeh piranti, Iku migunani yen kita pengin mateni kabeh piranti, amarga ana masalah sambungan utawa ngubungake menyang Mac liyane sing cedhak lan ora ana gangguan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juan ngandika

    Keyboard ora bisa digunakake kanggo aku, yen mouse. Kepiye cara ngakses menu debug yen ora bisa ngetik (alt-pilihan) ing jejere (Mei)?

  2.   Elena Fdez. ngandika

    Lan yen pilihan Bluetooth ilang saka panel preferensi ????

  3.   Andres Saldarriaga ngandika

    Imac saya tiba-tiba mateni Bluetooth lan sawetara wektu saben dina ... sampeyan ngerti sebabe kedadeyan kasebut?

  4.   Kar ngandika

    Aku ora kasedhiya Bluetooth, nanging ora nuduhake opsi debug nganggo trabasan, apa ana cara liya?

    1.    Norbey Felipe Lopez Avila ngandika

      Kanca sing apik sore, apa dheweke menehi informasi babagan solusi kanggo masalah iki? ngono uga aku.

      1.    louis sanda ngandika

        Halo, jarene Bluetooth ORA Kasedhiya, nanging ora nuduhake pilihan debug, apa ana cara liya? Matur nuwun

bool (bener)