Versi Mac app anyar kasedhiya

Mactracker

Aplikasi Mactracker, sing minangka salah sawijining produk sing paling populer sing diluncurake Apple wiwit digawe, nembe entuk versi anyar sing ing kasus iki yaiku 7.10.3 ing endi peralatan lan perbaikan bug anyar ditambahake.

Ing kasus iki, aplikasi kasebut nampa macem-macem pangowahan lan warta kanthi biaya tekane produk anyar. Lan biasane dheweke nindakake sawetara pembaruan gumantung karo pirang-pirang produk anyar sing diluncurake ing pasar lan nalika semana uga digunakake kanggo ngowahi sawetara rincian aplikasi, kewan omo sing bener lan ngatasi kemungkinan kesalahan ing aplikasi kasebut.

Lan kita ora bisa lali karo Mac anyar, peralatan sing saiki wis mlebu ing dhaptar Apple sing wis lawas lan liyane. Cekakipun, iki minangka salah sawijining aplikasi sing bakal nemokake produk Apple lan ngerti kabeh saben spesifikasi, detail lan rega kasebut nalika diluncurake.   

Aplikasi rampung gratis Kanggo kabeh pangguna Mac, sanajan dudu aplikasi sing penting kanggo pangguna Apple, bisa migunani ing acara tartamtu utawa kanggo ngerti rincian peralatan Cupertino. Sejatine kita wis nyaranake aplikasi iki kanggo wektu sing suwe lan mikir yen iki minangka ensiklopedia paling apik ing bentuk aplikasi kanggo kabeh piranti Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.