Versi anyar Firefox kanggo macOS kompatibel karo Promosi

Firefox

Pangembang ora mandheg ngenalake barang anyar ing aplikasi supaya bisa kompatibel lan fungsional karo versi macOS anyar utawa karo teknologi anyar sing dikenalake ing sawetara piranti. Ing taun 2021 nalika MacBook Pro 14-inci lan 16-inci kanthi chip M1 Pro lan Max dirilis, kita ngerti manawa layar kasebut duwe tingkat refresh 120Hz sing diarani minangka promosi. Saiki karo versi anyar saka Firefox, browser ndhukung frekuensi iki, sing bakal nggawe panggunaan luwih cair lan lancar.

Browser minangka bagean sing penting banget ing piranti apa wae saiki. Apple nggawa kita Safari, nanging ora mung siji utawa sing paling apik. Senajan simbiosis karo piranti ndadekake khusus, ana liyane sing ngluwihi iku ing sawetara aspèk. Firefox, contone, minangka salah sawijining, kanthi kabeh warta lan kemampuan sing diduweni. Saiki karo versi anyar kanggo macOS lan Windows, wis nambah sawetara fungsi liyane. Sing paling menarik, kompatibilitas karo Promosi 2021 MacBook Pro.

La Tingkat refresh 120Hz ora misteri maneh kanggo browser liyane warta liyane sing bakal dakcritakake ing ngisor iki:

  • Mbenakake responsif sajrone wektu beban CPU dhuwur 
  • Formulir PDF saiki bakal bisa nyorot kolom sing dibutuhake ing formulir 
  • Fungsi subtitle wis apik Gambar-ing-Gambar. Kanthi versi anyar, 103, sampeyan bisa ngganti ukuran font langsung saka jendhela. Subtitle saiki kasedhiya ing Funimation, Dailymotion, Tubi, Hotstar lan SonyLIV
  • Akses menyang tombol toolbar, Tab karo Tab, Shift + Tab lan tombol panah
  • Fitur aksesibilitas anyar kanggo pangguna Windows lan kemampuan kanggo ngakses browser liwat taskbar sing dipasang nalika instalasi ing Windows 10 lan Windows 11.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.