Mojave Compatible VMware Fusion 11 Teka lan Optimisasi Hardware

Program populer kanggo virtualisasi sistem operasi kanggo Mac, VMware Fusion 11 lagi wae dianyari, dadi Mojave kompatibel lan nggawa kinerja sing luwih apik ing umum aplikasi kanthi paningkatan ing bagean internal program.

Strategi sing dipilih dening VMware Fusion ing versi 11 yaiku cocog karo kompatibilitas karo Mojave, dina sawise diluncurake sistem operasi desktop Apple sajrone 12 wulan sabanjure. Saingan Desktop Paralel nuduhake kita komitmen kanggo nggabungake karo Mojave udakara wulan kepungkur. Mula, saiki kita bisa nggawe virtual Windows 10 ing antarane liyane nganggo VMware Fusion 11.

Nanging warta kasebut ora mung mandheg ing kana. VMware Fusion bakal njupuk kauntungan saka perbaikan ing versi Metal paling anyar, sing kita kenal Logam 2, uga kompatibilitas karo DirectX 10.1. Nggarap VMware Fusion gampang banget. Kaping pisanan, menu aplikasi katon ing garis menu Finder kanthi kabeh sistem operasi sing kasedhiya (kanthi logis, kita kudu duwe lisensi dhewe kanggo sistem iki) lan bisa langsung ngerti statuse.

Konfigurasi liyane ngidini kita ganti kanthi cepet, liwat trabasan, ing mode tampilan sistem operasi, utawa urip maneh sistem operasi. Sampeyan uga bisa mbukak aplikasi windows kanthi mung siji klik, tanpa kudu mbukak windows kanthi lengkap. Pungkasan, versi iki ngidini ngatur Touch Bar ing model sing didhukung.

Ing sisih keamanan lan estetika, tim VMware uga wis bisa digunakake. Aku ngerti nambah keamanan utamane babagan ancaman jinis Spectre lan Meltdown. Ing babagan estetika, kita nemokake a antarmuka sing direnovasi, ngrampungake kabeh detail, supaya ora kecepetan karo mode peteng Mojave sing elegan.

VMware Fusion 11 kompatibel karo iMac Pro lan MacBook Pro i18 9-inti wiwit taun 2018. Kita bisa nemokake versi domestik lan Pro. Yen pisanan pengin entuk lisensi, rega saiki € 89 lan € 177 kanggo versi Pro, lan upgrade saka versi lawas nganti saiki, bisa digunakake kanthi rega € 55 utawa € 132 masing-masing kanggo versi standar utawa profesional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Isabella ngandika

    Halo, aku duwe masalah karo VMware Fusion 11 ing Mojave sing mung mbukak nalika ngeklik kaping pindho ing video (disetel kanggo mbukak kanthi default karo QuickTime) utawa jinis-jinis file tartamtu, sing nggawe aku edan, amarga ora mbuwang wektu kanggo mbukak mesin virtual, aku kudu nutup samubarang sing mbukak langsung, lan aku ora pengin ndeleng ing windows.
    Aku wis ndeleng konfigurasi MvVare, lan aku ora duwe priksa mriksa aplikasi default, uga ora duwe aplikasi ing menu aplikasi.
    Aku duwe MacBook Pro 15 ″ (2018) karo Mojave 10.14.4
    Pirang wulan kepungkur, aku milih format lan instal maneh kabeh saka awal, mula ora masalah, nanging dumadakan masalah kasebut bali.
    Ayo ndeleng manawa ana wong sing bisa menehi petunjuk apa sing kudu aku lakoni.
    muchas gracias