Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/soydemac.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22

Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/soydemac.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22
Wallpaper HD paling apik kanggo piranti sampeyan | Pinaringan | Aku saka mac

Wallpaper HD paling apik kanggo piranti sampeyan

Aku ora ngerti apa kedadeyan sampeyan kaya aku, nanging kaya wallpaper sing dakbukak ing iPhone, iPad utawa Mac, sawetara dina aku wis bosen ndeleng, mula saiki aku bakal nuduhake sampeyan situs lan aplikasi sing bakal nemokake wallpaper HD sing hebat kanggo piranti apel sampeyan.

Wallpaper iOS 7 gratis

Iki minangka kaca web sing saiki ditemokake. Ing Wallpaper iOS 7 gratis sampeyan bakal nemokake akeh Wallpaper HD akeh tema: kewan, arsitektur, seni, mobil, alam, ruang, game, kembang lan liya-liyane dawa. Kabeh mau kompatibel karo iPhone 4 lan kanggo kabeh model iPad. Nanging sing paling apik yaiku sampeyan bisa nyuda normal utawa efek kasebut parallax dadi ciri khas saka iOS 7 Lan gampang kaya ngakses versi sing pengin digunakake saka piranti, tetep driji ing gambar banjur disimpen menyang gulungan. Aku menehi sawetara conto:

Wallpaper HD kanggo Mac sampeyan

Kanggo Mac, kita duwe macem-macem aplikasi gratis (utawa freemium) sing bisa ditemokake Wallpaper HD. Salah sawijining aplikasi sing bisa dipikolehi ing Mac App Store kanthi mode gratis lan mbayar yaiku Wallpaper Ya, aku ngerti manawa jenenge jenenge jenenge durung anget, nanging sejatine versi gratis uga menehi gambar macem-macem tema lan sampeyan uga bisa menehi jam.

Mobile 9

Mobile 9 minangka aplikasi gratis liyane sing kasedhiya kanggo iPhone lan iPad akeh wallpaper HD, akeh sing diadaptasi karo efek Parallax iOS 7. Kasedhiya latar mburi kabeh jinis sing bisa dipilih miturut tema, miturut jinis layar, kanthi efek paralaks utawa ora utawa kanthi klasifikasi (paling anyar, paling populer, lsp).

Sing apik babagan aplikasi iki yaiku saliyane duwe Wallpaper HD sampeyan uga bisa download lan instal nada dering kanggo iPhone gratis.

WallpaperWide

Iki kaca liyane sing apik kanggo Wallpaper HD kaloro kanggo Mac, iPhone utawa iPad, lan liya-liyane. Saben dana duwe macem-macem versi, dadi sampeyan ora bakal nemoni masalah sing cocog karo piranti sampeyan. Keuntungan liyane saka situs web iki, saliyane gratis, yaiku nomer akeh lan macem-macem wallpaper HD kasedhiya: musim ing taun, olahraga, lelungan, kewan, alam, musik, film, game, panganan, omben, ireng lan putih, selebriti, kartun lan liya-liyane sing kalebu koleksi harfiah ewonan koran.

Lan supaya luwih gampang gaweyan, kanthi otomatis ndeteksi resolusi layar piranti sing wis disambungake (katon ing sisih tengen ndhuwur kaca), mula gampang banget yen sampeyan entuk wallpaper HD sing paling cocog. Contone, delengen ing latar mburi iki sawetara resolusi sing kasedhiya:

Wallpaper HD

Kaya sing sampeyan tingali ing gambar, resolusi layar kanthi otomatis disorot supaya sampeyan entuk wallpaper sing paling cocog.

Nanging yen sampeyan pengin Wallpaper HD sing apik tenan ora luwih apik tinimbang deviantART, sampeyan bisa miwiti karo Kene, sing paling apik mesthi dienteni 🙂 Deleng telung conto sing dakkirim (sampeyan bisa ndeleng kanthi ukuran gedhe kanthi ngeklik).

Kanthi kabeh perkara ing ndhuwur, aku kira wis kasedhiya ... sajrone sawetara taun 🙂, Kajaba iku, kabeh situs lan aplikasi kasebut terus diupdate wallpaper HD anyar.

Muga-muga sampeyan seneng karo kiriman iki lan yen sampeyan ngerti situs web utawa aplikasi apa wae, sing ana wallpaper HD sing apik, tulis ing komentar supaya kita kabeh bisa nikmati.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.