Wallpaper pantai paling apik kanggo Mac

pantai sirah

A sawetara dina kepungkur kita dibukak entri karo 50 latar mburi paling apik kanggo Mac. Antarane wong-wong mau ana sawetara pesisir, nanging aku wis pengin nyandhang liyane lan utamané saiki karo kadhemen iku mengkono. Dudu aku ora seneng hawa adhem, ya aku ora seneng. Sing dakkarepake yaiku salju lan lanskap musim gugur. Nanging, aku kedaden yen kita ing mangsa iki, aku kelingan akeh bab pantai, segara, wedhi lan dina dawa. Nanging nalika aku ing mangsa panas aku kelingan gunung, hawa adhem lan bengi nalika sampeyan turu apik. Apa wae, aku bakal ninggalake sawetara wallpaper karo tema pantai supaya sampeyan bisa mikir babagan tujuan sampeyan kanggo musim panas sabanjure.

Hammocks ing pantai

Ayo dadi miwiti kuwat. Kita bakal ngimpi pantai paradisiacal sing mung ndeleng segara kanthi banyu sing jernih, wit palem sing diselehake kanthi strategis, sing ana sawetara hammocks. Siji kanggo sampeyan lan liyane ... kanggo sapa wae sing sampeyan pilih. Sampeyan ngapusi dheweke lan aku yakin manawa meh kabeh masalah kudu ilang dhewe. Aku ora ngerti yen dheweke wis nate nglakoni, nanging rasa ayem, mung ngrungokake swarane segara, ora ana regane. Kandidat tujuan sing apik kanggo musim panas 2022.

Latar mburi Mac istirahat pantai

Sunset ing segara

Ok, gambar iki mesthi diselehake kanggo menehi rasa iri sing maksimal. Nanging iku kabeh babagan, milih gambar sing yen sampeyan ndeleng padha nggawa sampeyan menyang panggonan liya lan sampeyan aran kaya sampeyan ana tenan. Yen sampeyan nguripake Mac lan ndeleng wallpaper iki, aja mlebu sampeyan pengin ora luwih saka kanggo seneng apa sampeyan nindakake. A ngimpi, goal bisa kanggo lying ing wedhi nalika sunset nonton segara. Iku katon kaya teluk sepi sing wis sampeyan tekan kanthi ngayuh. Seneng, amarga srengenge surup cenderung cendhak, sing apik yen srengenge srengenge teka mengko.

Latar mburi Mac prau pantai

Segara

Yen sing paling disenengi ing pantai yaiku segara, gambar iki bisa digunakake kanthi apik. nggambarake pentinge pantai. Banyu bening kristal ngendi sampeyan bisa adus nalika panas. Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging kanggo aku, biasane yen aku adus aku ora cenderung nyimpang saka pesisir. Segara dhuwur menehi pakurmatan. Aku luwih seneng numpak prau saka sadurunge. Mesthi karo banyu kaya ing gambar iki, tenang.

pantai gurun mac

Segara kaya sutra

Wallpaper iki minangka salah sawijining favoritku. Aku seneng fotografi lan salah sawijining gambar sing paling disenengi yaiku eksposur sing dawa. Tegese, ninggalake rana mbukak kanggo dangu lan kanthi mangkono gerakan dadi luwih jelas. Yen sampeyan nindakake ing banyu, sampeyan bakal katon kaya sutra. Yen sampeyan nindakake kanggo langit, mega dawa, katon kaya mulet. Yen sampeyan sijine loro iku bebarengan, soko apik tenan kiwa. Yen sampeyan nambahake sunset, sampeyan duwe iki wallpaper ngimpi.

Pameran Laraga Dana Mac Playa

Sorotan pasir

Yen ing latar mburi kabeh katon tenang lan lancar ing jaman kepungkur, ing latar mburi iku kosok balene. Aku wanted kanggo sijine bebarengan kanggo ndeleng prabédan antarane siji lan liyane. Supaya sampeyan bisa ndeleng carane mung ngganti paramèter kamera sampeyan bisa mask softness utawa roughness. Ing latar mburi iki, sampeyan pengin nyorot srengenge lan warna oranye ing langit nalika srengenge surup. Nanging lemah lan watu katon kaya saka Mars. Lanskap extraterrestrial, nanging sing narik kawigaten. Apik banget kanggo Mac.

mac latar mburi pantai oranye

Ayo bali menyang swarga

Sawise ndeleng lanskap sing meh garing sanajan kita uga ndeleng segara, aku sijine siji sing bakal bali menyang reveries. Panggonan ing ngendi kita kabeh pengin saiki, meh mesthi. Werna banyu kasebut, wedhi sing alus lan wit kurma sing nuduhake papan sing surem, sampurna kanggo bisa nglampahi jam ora nindakake apa-apa. Sing foto iki ngomong kanggo kula. Iki nuduhake wektu luang, istirahat, ora stres kerja utawa COVID. Kayane kita ana ing jagad paralel sing ora ana masalah. Iku soko sing kadhangkala perlu.

Pantai kanthi latar mburi Mac wit palem

Latar mburi kanggo kalem

Aku ora ngerti yen gambar iki kudu digunakake minangka wallpaper Mac utawa diselehake ing meja bedside ing kamar turu. Iku ndeleng lan kroso tenang ing kabeh sisih. Aku bisa nyelehake ing nightstand nanging uga ing meja ing kantorku. Dadi, nalika sawetara unsur njaba utawa internal nyebabake stres utawa gugup, mesthine ndeleng gambar iki nganggo banyu sing transparan, mula aku bakal santai.

Latar mburi Mac Gelombang Tenang

Yen sing sadurunge katon ora cukup kanggo sampeyan ngendhokke, aku ninggalake sampeyan ing ngisor iki. Tampilan liyane sing padha. Banyu bening lan anteng, rada wedhi. Nanging ndhuwur kabeh, mega putih ing mburi. Padha protagonis. Awan kaya kapas. Softness, kalem lan istirahat. Gambar sing mesthi bakal nyoba kanggo ndeleng carane katon ing Mac Aku wis pitutur marang kowe ing advance, sing katon apik banget.

Pantai kanthi latar mburi gelombang Mac

Panggonan sing didhelikake ing pesisir

Aku uga wis nyoba latar mburi iki ing Mac, bener aku wis dites kabeh sadurunge sijine kene. Aku wis nyoba akeh liyane nanging aku dibuwak amarga padha ora pas, utawa padha nutupi lambang utawa ing sawetara panggonan ing layar padha bingung karo file. Oalah, siji iki aku nggawa sampeyan saiki, Aku bisa ngomong sing iku salah siji sing paling apik. Wis kabeh kanggo ngelingake yen pesisir ora mung istirahat lan tenang. Kita uga duwe pilihan kanggo petualangan. Kanggo temokake papan sing didhelikake sing sawetara wong ngerti, sanajan mengko padha dadi massive, nanging iku soko gawan kanggo spesies kita. Srengenge, guwa, banyu lan wedhi ... Apa sing bakal nunggu kita ing njero?

Mac latar mburi Sunset Beach

Bengi ing ngarep segara

Ing sawetara panggonan pesisir kita bisa nemokake panggonan kaya iki. Pantai, sunsets ngimpi lan restoran apik. Yen ing ndhuwur papan kasebut ana ing tengah banyu, kanthi pemandangan sing nggumunake amarga ing ndhuwur sampeyan duwe dina sing khas mendhung nanging ora ditutupi kabeh, mesthi. ora ana sing salah. Sampeyan mung kudu seneng views, pangan lan utamané perusahaan.

Mac latar mburi Sunset Beach

Sawetara wallpaper pantai kanggo Mac sampeyan

Mangkene sawetara wallpaper liyane kanthi tema sing padha. Pantai lan apa iku variasi saka ndhuwur. Muga-muga ing antarane kabeh mau ana siji sing disenengi.

Latar mburi Beach Sun Mac Pantai Foindo Mac

Latar mburi Mac tebing pantai

Pantai kanthi latar mburi Mac hammocks


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.