Perang Total: WARHAMMER saiki kasedhiya ing Mac App Store

Sawetara dina kepungkur, kita ngandhani babagan rencana Feral Interactive Ltd kanggo ngluncurake Perang Total: WARHAMMER ing Mac App Store, sawetara dina sawise diluncurake F1 2016, liyane game hebat sing diantisipasi kabeh pangguna Mac. Ing Perang Total: WARHAMMER kita bakal nemokake ing jaman sing kebak penaklukan sing balapan nglawan siji liyane kanggo ngontrol World Old, papan sing magis sing perang mung siji-sijine. Orc, Goblins, Dwarves, Manungsa lan Count Vampires bakal duwe perang saben liyane supaya bisa ngontrol bangunan kekaisaran lan ngeculake kekuwatane ing paprangan.

Nanging sadurunge diluncurake kanggo tuku, yen kita seneng karo game iki, kita kudu njupuk syarat sing dibutuhake supaya versi anyar bisa digunakake, sing ora sithik, uga papan sing dibutuhake ing hard drive kita supaya bisa ndownload lan mengko instal.

Perang Total: Syarat minimal WARHAMMER

  • Prosesor 2 GHz Intel
  • 8 GB RAM.
  • Kertu grafis 1,5 MB.
  • Versi MacOS: 10.12.4
  • Ruang hard disk: 37 GB
  • Keyboard lan mouse

Perang Total: Kertu Grafis Kompatibel WARHAMMER

  • Kertu grafis AMD wiwit 2014 terus.
  • Kertu grafis Nvidia kanthi VRAM luwih saka 2GB wiwit taun 2012 lan liya-liyane.
  • Kertu Intel Iris Graphics 540 lan 550 wiwit taun 2016 terus.

Ya, nanging komputer sampeyan wis umure sawetara taun lan kertu grafis dadi NVIDIA 1GB VRAM wiwit taun 2012 utawa Intel Iris Pro wiwit taun 2013, Sampeyan uga bisa seneng game nanging kanthi sawetara watesan. Total War: WARHAMMER diregani € 49,99 ing Mac App Store, game sing nyakup kabeh DLC gratis sing kasedhiya kalebu:

  • Paket Keturunan Bretonnian,
  • Grombrindal, Dwarf Putih,
  • Wurrzag, Nabi Ijo Agung,
  • Isabella VonCarstein,
  • Penyihir Jade
  • The Sorcerer Grey total

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.