watchOS 7.4 nambah fungsi ECG saka Apple Watch menyang Australia lan Vietnam

Fungsi ECG saka Apple Watch ngirit urip ing Euriopa

Wingi ing presentasi acara musim semi Apple, ing antarane pirang-pirang perkara, perusahaan Amerika nampilake versi watchOS 7.4 Calon Rilis lan negesake manawa versi final wis diwiwiti akhir minggu iki. Kanthi sistem operasi anyar, fungsi anyar ditambahake, utamane bisa mbukak kunci iPhone liwat Face ID nalika nggunakake topeng. Nanging fungsi elektrokardiogram uga ditambahake ing wilayah kasebut Australia lan Vietnam.

Fungsi Apple Watch mbaka sethithik Dheweke nyebar menyang kabeh wilayah ing jagad iki. Utamane fungsi sing ana gandhengane karo kesehatan pangguna. Salah sawijining fungsi kasebut, yaiku Cardiogram Elektro, wis kabukten penting kanggo masarakat. Wong sing wis nylametake nylametake sampeyan amarga kasunyatan manawa ana masalah tartamtu sing dideteksi ing wektu. Mula iku mesthi dihargai yen fungsi kasebut nyebar ing saindenging jagad.

Kanthi watchOS 7.4 fungsi elektrokardiogram lan mulane pencegahan masalah jantung wis tekan negara-negara Australia lan Vietnam. Iki kedadeyan luwih saka sebulan sawise Administrasi Produk Terapeutik pamrentah Australia nyetujoni fitur kasebut. Kita wis ngerti manawa aplikasi ECG kudu disetujoni dening pamrentah daerah, amarga iku fungsi medis, beda karo pangukuran oksigen saka Apple Watch seri 6 sing minangka indikator nanging ora dianggep minangka ECG.

Kita wis ngerti manawa kanggo nggabungake fungsi kasebut ing wilayah kasebut, versi sistem operasi jam tangan anyar uga kasedhiya warta menarik banget:

  • Bisa mbukak kunci iPhone nggunakake Face ID chen kita nganggo topeng.
  • Pilihan kanggo ngelasake jinis piranti Bluetooth ing Setelan kanggo identifikasi headphone sing bener kanggo kabar audio
  • Kemampuan kanggo streaming konten audio lan video saka olahraga Apple Fitness + menyang televisi lan piranti sing kompatibel AirPlay 2

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.