watchOS 7 kasedhiya 16 September saka seri 3

watchOS 7

Apple ngumumake ing acara wingi tanggal 15, manawa sistem operasi anyar kanggo jam tangan, kanggo Apple Watch, bakal kasedhiya wiwit tanggal 16 September kanggo kabeh pamirsa. Bakal kasedhiya rong dina sadurunge diluncurake resmi sing dijadwalake tanggal 18 September. Bersiap-siap kanggo nontonOS 7, yen ora duwe Beta wis diinstal.

watchOs 7 bakal siyap kanggo kabeh pangguna wiwit tanggal 16 September. Mung sawetara dina sadurunge diluncurake resmi Apple Watch seri 6 sing diumumake wingi ing acara Apple. Kita ngerti manawa jam tangan versi anyar kasedhiya karo sawetara kejutan, kayata rong warna anyar (biru lan abang) lan nganggo tali anyar. Kita uga duwe model ekonomi, Apple Watch SE. Nanging kabeh mau bakal nggawa sistem operasi anyar, versi 7.

Ing piranti lunak anyar iki, kita bakal ndeleng, umpamane, ngawasi turu, counter 20 detik kanggo ngumbah tangan lan nelpon anyar sing bisa adaptasi karo jam. Bola sing bisa dipikolehi ing Apple Store lan malah ing jaringan sosial.

Pengukuran oksigen ing getih, wis kita waca ing betas yen bakal dadi masalah hardware tinimbang piranti lunak, dadi yen sampeyan pengin seneng teknologi iki, sampeyan kudu mbayar saka 429 euro, amarga ing model SE sampeyan ora bakal bisa nikmati fitur anyar iki.

watchOS 7 bakal kasedhiya kanggo Apple Watch seri 3 terus lan yen sampeyan duwe iPhone 6s utawa luwih anyar lan nganggo iOS 14, sing uga dijadwalake diluncurake ing dina sing padha, 16 September.

Dadi, sampeyan ngerti yen pancen ngenteni, amarga kita kurang saka sedina maneh wiwit diluncurake. Ati-ati karo informasi ing jam tangan sampeyan lan yen nganyari ora ditampilake kanthi otomatis, sampeyan bisa nggoleki kanthi manual, saka setelan iPhone lan aplikasi jam.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.