watchOS 8.4 RC ndandani masalah pangisian daya Apple Watch

Apple Watch Series 7

Kita bakal weruh yen wektu iki pungkasan. Kita wis ujar saben-saben Apple ngeculake nganyari watchOS anyar sing nggabungake solusi kanggo macem-macem kesalahan loading saka Apple Watch. Lan misale jek sing masalah wis biaya kanggo ngatasi.

Wingi perusahaan kasebut ngeculake watchOS 8.4 ing versi Calon Rilis. Lan misale jek iki ngrampungake masalah pangisi daya baterei sing dialami sawetara pangguna. Minggu ngarep nalika dirilis kanggo kabeh wong, kita bakal mriksa.

Wiwit wingi, pangembang lan penguji beta sing didaftar ing program pangembangan watchOS saiki bisa didownload watchOS 8.4 RC ing Apple Watch. Kayane nganyari iki pungkasane ngrampungake bug sing terus-terusan sing bisa nyebabake sawetara pangisi daya Apple Watch ora bisa digunakake kanthi bener karo jam tangan pintar Apple.

Wulan kepungkur wis kita ngandhani babagan akeh masalah pangisian daya sing diadhepi dening pamilik Apple Watch Series 7. Wiwit watchOS 8.3, ana sawetara keluhan babagan pangisian daya Apple Watch sing ora bisa digunakake. pangisi daya pihak katelu.

Kanggo akeh pangguna, pangisi daya Apple ora resmi ngalami masalah ngisi daya a Apple Watch Series 7, padha ora mbukak utawa yen padha nindakake ing kawitan lan banjur mandheg sawise sawetara menit.

Keluhan teka karo kabeh jinis pangisi daya: saka pangisi daya pihak katelu sing murah, nganti sing paling dhuwur kaya Belkin. Sawetara wong malah duwe masalah ngisi daya karo cakram pangisi daya Apple Watch asli.

Miturut cathetan sing dikirim babagan apa sing anyar ing nganyari watchOS 8.4, piranti lunak kasebut mbenerake bug sing bisa nyebabake sawetara pangisi daya Apple Watch ora bisa digunakake, nuduhake masalah pangisian daya bakal rampung nalika watchOS 8.4 dirilis minggu iki. kanggo kabeh pangguna. Kita bakal weruh banjur yen wektu iki padha ninggalake iku ditanggulangi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)