Solusi yen Apple Watch ora menehi katrangan babagan wektu kanggo ngobrol karo Minnie lan Mickey

Wulan pirang-pirang wulan kepungkur lan saya saya kesengsem karo rekan kerja Magüi Ojeda. Durung suwe iki sampeyan njupuk langkah kanggo tuku sing anyar Apple Watch ing aluminium emas, Apple Watch Series 2mm 38mm. Amarga dheweke duwe, dheweke seneng banget nanging ora bisa nylametake dheweke supaya ora jam amarga dheweke lara sirah ing acara-acara tartamtu. 

Sawetara dina kepungkur, dheweke mutusake instal update watchOS sing wis ditundha lan apa sing dheweke kaget amarga kabeh proses rampung jam kasebut ora dingerteni dening iPhone. Dheweke ngubungake nganggo Bluetooth, nyopot link, miwiti maneh iPhone lan TANPA ...

Ngadhepi kahanan kasebut, dheweke nggoleki aku ing papan kerja lan ngandhani ... Pedro! Aku butuh sampeyan mbantu aku nganggo Apple Watch iki amarga aku ora bisa ndeteksi iPhone. Sawise mriksa sawetara, kita mutusake kanggo mbusak setelan Apple Watch lan nggawe link anyar karo iPhone. Sawise iki, kabeh apik-apik wae.

Nanging, pirang-pirang dina mengko dheweke nyedhaki aku maneh lan ngandhani yen dial Mickey lan Minnie ora ngandhani wektu sing diucapake nalika dheweke ngetrapake jam. Dheweke nyadari iki amarga putrine sing ayu, Sofía seneng ngrungokake wicara Minnie ... lol, ngadhepi masalah kaya ngono, Kita bakal makarya kanggo ngrampungake, nanging sawise pirang-pirang upaya, kita ora nemokake solusine. 

Sore mau, aku nampa pesen saka kolega sing ngandhani yen dheweke wis duwe solusine, mula aku seneng banget amarga aku ngerti dheweke wis bisa nemokake solusi sanajan aku ora bisa nindakake apa-apa. Kanggo kabeh iki sebabe Aku wis mutusake nggawe artikel kanggo ngandhani apa sing ditindakake yen kedadeyan sing padha karo sampeyan. 

Kasunyatane yaiku yen sampeyan ngaktifake pilihan kanggo Mickey lan Minnie kanggo nyebutake wektu sing diucapake, ora cukup kanggo ngaktifake ing Apple Watch utawa ing aplikasi Watch lan Jam kasebut kudu disambungake menyang Internet supaya bisa ndownload modul swara sing dipasang supaya mengko swara bisa dirungokake nalika meksa bola kasebut. Mula, sing ditindakake Magüi yaiku Apple Watch ngisi daya kabel kanthi induksi lan ing wektu sing padha nggawe iPhone disambungake menyang jaringan WiFi. Ing upaya kaping pisanan, ora ana asil, mula dheweke milih mbusak Apple Watch lan ngubungake maneh, lan sistem kasebut nurunake modul swara lan nginstal, entuk bola Mickey lan Minnie sing lucu kanthi swarane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian Fernandez ngandika

    Ninggalake jam tangan sing disambung lan disambungake menyang jaringan sing padha karo iphone anggere band 2.4ghz udakara 20 menit utawa setengah jam ngatasi masalah kasebut, kedadeyan pisanan kanggo aku lan sawise nindakake sing kasebut ing ndhuwur, masalahe ditanggulangi 10 saka 10.

  2.   Sofia ngandika

    Halo Pedro. Kaya biasane, iki minangka artikel liyane sing apik. Ing dina liyane sampeyan ngandhani yen wilayah anyar karakter Disney bakal teka. Kowe ngerti kapan Ngambung gedhe. Ngambung

  3.   Luis ngandika

    Sampeyan uga bisa ngetutake saran iki sadurunge miwiti maneh lan ngubungake maneh.
    https://support.apple.com/es-es/HT207194

  4.   Luis ngandika

    Sampurna, aku ora lunga ing Jum Minnie utawa Mickey lan mung kanthi ngisi jam lan nambah bola maneh, swarane bisa keprungu. Matur nuwun sanget