Wektu sing apik kanggo tuku game SimCity 4 Deluxe Edition

Game veteran SimCity 4 Edisi Deluxe sing teka ing toko Mac taun 2014, saiki wis diskon kanggo wektu winates lan mulane kita bisa ujar manawa iki wayahe kanggo ngluncurake tuku yen ora ana ing dhaptar game.

Iki minangka diskon sing penting amarga regane separo rega regane lan kaya biasane, kita ora yakin apa sing bisa aktif, mula yen sampeyan kepengin tuku, aja kakehan nundha lan njupuk kauntungan saka iki diskon wektu winates ing SimCity 4 Deluxe Edition.

Kita ora ngadhepi game anyar, luwih becik, mula kita ora percaya yen mbutuhake panjelasan ekstensif babagan operasi utawa tema game kasebut. Apa sing bisa dakkandhakake yaiku ing edhisi iki kulit walikota lan kita Bakal wayahe mbangun kutha dhewe kanthi langkah demi langkah.

https://youtu.be/2t1IG_y9jbI

Iki minangka salah sawijining game sing ora bisa dilalekake yen sampeyan seneng karo SimCity saga, mula entuk manfaat saka tawaran sing bakal suwe. Banjur kita ninggalake sampeyan ing syarat minimal dibutuhake kanggo nginstal game iki ing Mac:

  • OS X 10.8.5 (Mountain Lion) utawa sistem operasi sing luwih dhuwur
  • Prosesor Intel Core 2 Duo (Dual-Core) lan kacepetan prosesor 2,2 GHz
  • 4 GB RAM
  • Ruang hard disk minimal 2 GB minimal
  • Kertu grafis (ATI): Radeon HD 3870, Geforce 8800 kanthi memori video 256MB VRam

Game kasebut asale saka Aspyr Media kanggo Mac lan ukurane 1,14 GDadi kita kudu cukup papan ing disk kanggo instalasi, mesthine sampeyan bakal seneng yen sampeyan ora tuku nganti saiki amarga regane pancen menarik karo diskon iki, sanajan ing kesempatan sadurunge mudhun malah luwih sithik .. .

SimCity ™ 4 Deluxe Edition (Link AppStore)
SimCity ™ 4 Edisi Deluxe€ 19,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.