WhatsApp bakal nambah lan integrasi karo Siri ing iOS 10

WhatsApp nilar jejak kabeh obrolan, sanajan sawise dibusak

Warta apik kanggo pangguna iPhone sing nggunakake WhatsApp lan aplikasi olahpesen sing luwih apik kaya Telegram, Line lsp. Ketoke, lan kaya sing wis diandharake dhewe, aplikasi olahpesen sing paling digunakake sing dituku Facebook bakal dadi luwih apik karo nganyari iOS 10 sabanjure.

Kepiye carane sampeyan ngetrapake dandan sing gegandhengan karo piranti lunak? Bakal dicritakake ing ngisor iki.

WhatsApp lan Siri, kabeh dadi siji

Layanan olahpesen WhatsApp bakal luwih gampang kanggo kita maca pesen, kabar lan klompok, uga cara nelpon utawa ngirim pesen lan foto. Kepiye carane sampeyan nindakake? Gampang banget, ngleksanakake Siri ing aplikasi sampeyan saiki kanggo pangembang, sanajan asisten virtual ora 100% gratis utawa mbukak. Apple wis cukup winates kanggo terus mbelo apa sing sampeyan duweke lan ngontrol apa sing kedadeyan ing aplikasi iOS. Sithik mbaka sethithik bakal mbukak luwih akeh, kita ora bisa ngarep-arep pamindhahan gedhe nalika pangowahan pisanan.

Kajaba iku, WhatsApp bakal nambah akeh lan bakal ngidini kita takon marang Siri babagan tumindak aplikasi sampeyan. "Hei Siri, kirim WhatsApp menyang ..." lan padha karo telpon swara utawa malah kanggo maca kabar lan pesen. "Hei Siri, waca pesen-pesen sing dakgantung." Kita ora ngerti persis babagan kerjane amarga iki pertama kaline pangembang duwe akses menyang Siri, nanging bakal luwih gampang dicoba lan temtunipun bakal dadi titik plus kanggo aplikasi iki, kaya sing wis dakkandhakake pirang-pirang kali dudu ciri sing paling apik uga saka adoh.

Saiki, WhatsApp biasane ngumumake perbaikan lan nunggu kita ngenteni suwe nganti padha terang. Muga-muga kita bisa nyoba Siri ing aplikasi sampeyan sadurunge pungkasan taun, amarga kanthi swara swara lan warta liyane, dheweke ngenteni suwe, kaya aplikasi sampeyan kanggo Apple Watch, piranti sing wis siyap teka ing a generasi kaping kalih kanthi warta menarik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)