Widget Cuaca: Prakiraan ing desktop, Mac App Store teka

Iki minangka aplikasi / widget anyar kanggo pangguna sing seneng ngerti ramalan cuaca saka Mac lan kanthi cara sing gampang. Kanthi widget anyar iki diarani Widget Cuaca: Ramalan ing desktop sampeyan sing lagi wae teka ing toko aplikasi Mac, pangguna bisa dilaporake sawayah-wayah ramalan cuaca kanthi siji klik. Widget iki ditampilake ing menu bar ringkesan cuaca sing ringkes nanging lengkap, nanging yen sampeyan pengin ramalan jero sampeyan bakal bisa mbukak jendhela rinci lan ndeleng luwih akeh data babagan ramalan lan cuaca saiki.

Mesthi wae widget sing menarik kanggo akeh pangguna amarga uga nyedhiyakake ramalan cekak utawa ringkesan kahanan cuaca saiki, saka Dock lan ing menu bar Mac kita. Kanthi widget cuaca sing apik iki, kita bisa milih macem-macem desain sing apik.

Aplikasi kasebut ngidini kita ndeleng ramalan kanggo lokasi ing saindenging jagad, pilihan saka netepake macem-macem lokasi sajrone nganyari versi sing wis dibayar lan nawakake pilihan kanggo mbukak nalika mlebu supaya ora prelu ngeklik saben-saben mbukak komputer. Saliyane, kita bisa nggunakake macem-macem sistem pangukuran kanggo entuk asil derajat Fahrenheit lan mil per jam, utawa derajat Celcius lan kilometer per jam.

Aplikasi lengkap regane 3,49 euro ing Mac App Store, nanging kita bisa nyoba versi gratis sadurunge diluncurake ing tuku aplikasi sing mbayar lan yen nggawe percoyo, coba terus.

Widget Cuaca Desktop (Tautan AppStore)
Desktop Widget Cuacafree

Kita uga ninggalake link menyang versi mbayar langsung yen sampeyan pengin ngakses saka kene:

Desktop Widget Cuaca + (Tautan AppStore)
Desktop Widget Cuaca +€ 5,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)