Willow lan Perusahaan: tutup kulit lan kulit (diskon 15% kanggo sing maca)

Christa Sievers duwe toko Etsy sing diarani Willow lan Perusahaan, ngendi sampeyan adol Tutup kain 3mm Jerman. lan kulit digawe nganggo tangan. Kasus-kasus kasebut duwe udhara retro sing sederhana lan sithik sing cocog karo iPhone, iPads lan MacBooks.

Uga adol tutup liyane sing luwih gampang lan murah ing Lengen klambi London.

Yen sampeyan pengin ndeleng gambar liyane lan ngerti kode diskon kita (15% utawa pengiriman gratis) Terus maca sawise mlumpat:

Pakaryan desainer iki pancen misuwur bangetNalika sampeyan nampa, sampul sampeyan dibungkus ing kertas sing apik kaya hadiah, lan dilindhungi plastik transparan. Nalika mbukak sampeyan nemokake a Rampung luar biasa ing produk sing digawe kanthi tangan nganggo bahan kelas kapisan, rasane Jerman 3mm. lan kulit. Ana sampul kanggo iPad, kanggo iPhone lan kanggo MacBook Air lan MacBook Pro.

Ing kene sampeyan bisa ndeleng salah sawijining model sing diprodhuksi, digawe saka krasa nganggo clasp lan nganggo selembar kulit sing nalika nggawa Mac kaya folder ora bakal rusak. Sampeyan bisa ndeleng foto paling gedhe kanthi ngeklik, rampunge apik banget.

Lan model liyane sing bakal ditemokake ing toko kaya sing nganggo tali kulit ing genggaman lan liyane nganggo tali kulit sing sederhana uga ora ana genggeman.

Kasus Mac udakara € 50 lan ongkos kirim € 10 udakara (sanajan sampeyan bisa ngirit nganggo diskon).

Rega kasus iPhone udakara € 20, lan ongkos kirim menyang ngendi wae ing jagad iki ora tekan € 5. Sampeyan bisa ndeleng review ing iPhone saiki.

Kasus IPad regane udakara € 40 lan biaya pengiriman ora nganti € 10 preduli saka tujuane. Sampeyan bisa ndeleng review ing iPad News.

Kajaba iku Sampeyan bisa entuk diskon 15% mung kanggo maca iPhone News:

Ing toko Willow lan Perusahaan sampeyan kudu nggunakake kode WILLOWQUINCE

Ing toko Lengan London kode kasebut yaiku: LONDONQUINCE

Sampeyan uga bisa milih diskon kanthi biaya pengiriman gratis (mung sajrone wulan Desember) nggunakake kode kasebut:

Ing toko Willow lan Perusahaan sampeyan kudu nggunakake kode SHIP4FREE

Ing toko Lengan London kode kasebut yaiku: FREESHIPPING2011

Gumantung saka sing sampeyan tuku, siji kode utawa liyane bakal migunani.. Ing gambar iki sampeyan bisa ndeleng kode sing diketik:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.