Wiwit wulan April, yen sampeyan tuku Mac ing Rusia, aplikasi kasebut bakal duwe aplikasi saka negara ibu

Mac ing Rusia

Wiwit wulan AprilYen Apple pengin terus adol Macs lan piranti liyane ing negara kasebut, mesthine kudu ngidini seri aplikasi dhewe sing dirancang dening desainer Rusia diinstal. Iki digawe dening undang-undang negara kasebut lan perusahaan kudu tundhuk. Ora ana pilihan sing luwih akeh. Beda karo apa sing dipertahankan Eropa, Rusia pengin produk nasional kasebut dilebokake menyang produk internasional.

Undhang-undhang anyar sing berlaku wiwit tanggal 1 April ing Rusia mbutuhake perusahaan-perusahaan sing adol piranti teknologi ing negara kasebut kudu ngidini instalasi aplikasi lokal tartamtu. Amarga alasan iki, Apple, supaya bisa terus adol Mac, iPhone, iPad, lan liya-liyane, lan liya-liyane, kudu ngidini aplikasi sing dirancang dening warga Rusia kanggo dilebokake ing piranti lunak perusahaan California.

Parlemen ngisor Rusia nyipta undang-undang ing Nopember 2019 sing mbutuhake instalasi aplikasi sing disetujoni pemerintah ing piranti elektronik sing didol ing negara kasebut. Nalika nggawe aturan sadurunge ditundha, katon kaya ngono Apple siyap kanggo tundhuk karo undang-undang kasebut sadurunge dikenalake ing wulan April.

Kantor regional Apple wis negesake manawa wis ana kesepakatan babagan iki lan wiwit tanggal 1 April, dheweke bakal menehi layar anyar kanggo pangguna. Pilihan aplikasi sing digawe dening pangembang Rusia bakal ditawakake. Pangguna bakal bisa milih aplikasi sing bakal ngidini utawa nolak nginstal liwat layar iki minangka bagean saka proses persiyapan.

Saiki dheweke isih ngrembug karo Apple aplikasi sing kudu dilebokake ing dhaptar kasebut. Dhaptar sing ora ditutup lan bisa mekar nalika saya suwe. Gosip ngandharake manawa aplikasi sing dibahas kalebu:

  • browser
  • Antivirus
  • peta
  • alat saka olahpesen
  • aplikasi saka layanan negara
  • siji kanggo sistem pembayaran Mir Mbayar

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.