Oddworld: Stranger's Wrath, petualangan luar biasa kanggo nikmati karo Mac akhir minggu iki

Bebendune wong asing Oddworld

Para maos ingkang kinurmatan Aku saka macKanggo dina Jumuah wis teka lan akeh sing mung kari sawetara jam saka ninggalake kerja utawa kelas lan ngadhepi akhir minggu sing apik, mula sampeyan bakal nyoba menehi kewajiban kanggo ngaturake awak dhewe kanggo istirahat lan hobi. Lan yen sampeyan penggemar game, dina iki kita usul a petualangan tumindak cepet, game kanggo komputer Mac sampeyan sing grafis yaiku karya seni asliOddworld: Murka Wong Asing.

Oddworld: Murka Wong Asing yaiku ... a game petualangan aksi dibintangi pamburu karunia sing ambisius sing kudu njelajah lingkungan kanthi macem-macem alas sing subur kanthi urip utawa pabrik industri gedhe, uga ngadhepi karakter sing paling penasaran. Kajaba iku, yen sampeyan cepet-cepet bisa entuk bathi a Diskon 40%. Aja nganti uwal.

Oddworld: Murka Wong Asing

Kita pungkasane seminggu nawakake lan emosi apik (iPhone 8 lan 8 Plus anyar saiki wis adol) kanthi petualangan macem kanggo Mac sing misuwur amarga tema sing nglipur lan duwe grafis sing digawe kanthi apik. Aku ngomong babagan Oddworld: Murka Asing, game sing wis ditemtokake Game Informer "Karya seni sing sensasional lan apik banget" lan sing misuwur sejarahe tumindak dikempalken kanthi cepet, tangkas saka ngendi sampeyan ora pengin lolos luwih saka rong puluh jam main klebu

Oddworld: Stranger's Wrath, petualangan luar biasa kanggo nikmati karo Mac akhir minggu iki

Sajarah Oddworld: Murka Wong Asing njupuk Panggonan ing "Western Mudos" kono unik lan lucu Para tangga teparo nemokake manawa lahane dikuwasani. Wong asing, a pamburu hadiah sing bakal menehi urip, tekan ing papan sing dilengkapi gaman khas lan siap ngadhepi puluhan mungsuh.

Senadyan tumindak luar biasa saka game iki, yaiku crita lucu banget, kanthi grafis sing apik, soundtrack sing sampurna kanggo acara kasebut, lan akeh strategi, senjata lan liya-liyane supaya sampeyan ora bosen sedhela.

Oddworld: Murka Wong Asing kasedhiya ing pirang-pirang basa, kalebu español. Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen game, uga nuduhake papan peringkat lan prestasi liwat iCloud. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake kontrol XBOX 360, PS3, PS4 lan liya-liyane. Regane biasane yaiku € 5,49 nanging saiki sampeyan bisa entuk mung € 3,49. Mesthi wae, tawaran kasebut yaiku Wektu winates Lan kita ora ngerti kapan pungkasane, mula saran kita supaya sampeyan ndownload kasebut sanalika bisa entuk bathi saka diskon. Elinga yen tuku langsung ing Mac App Store, yen ora nggawe sampeyan yakin, sampeyan bisa njaluk mbalekaken lan entuk dhuwit maneh.

Oddworld: Stranger's Wrath (Link AppStore)
Oddworld: Murka Wong Asing€ 4,99

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.