Xiaomi Mi Band 2, sekutu paling apik ing iPhone sampeyan [video]

Perusahaan Tionghoa sing populer wis nganyari gelang pengitung biaya murah. Kita ngomong babagan Xiaomi My Band 2, piranti sing dicethakaké minangka sekutu sampurna saka iPhone kanggo ngetung kabeh sing ana gandhengane karo kegiatan fisik, ngukur turu lan malah nyimpen cathetan babagan denyut nadi.

Dina iki ing Applelizados kita nggawe pangecualian lan kita ngomong babagan Xiaomi My Band 2 Amarga, sawise nggunakake versi sadurunge suwene setaun setengah, lan sawise dadi pangguna Apple Watch udakara setaun, aku bisa ngonfirmasi manawa iki, paling ora, minangka salah sawijining aksesoris paling apik sing bisa dituku kanggo digunakake bebarengan karo iPhone.

Xiaomi Mi Band 2 | GAMBAR: Powerplanet.com

Xiaomi Mi Band 2 | GAMBAR: Powerplanetonline.com

La Xiaomi My Band 2 Iki minangka kabijakan kualitatif sing penting saka generasi pisanan sing bisa digunakake. Saiki lebokake a Tampilan OLED resistensi dhuwur lan kurang konsumsi sing ngidini kita ndeleng kabeh data pangguna kanthi nutul siji tombol tutul. Kanthi cara iki, salah sawijining kaluwihan utama panggunaan saiki yaiku kita ora kudu mbukak aplikasi maneh Pasku kanggo mriksa jarak sing wis mlaku, langkah-langkah sing ditindakake, denyut jantung utawa kalori sing wis dibakar, amarga kabeh duwe tangan.

Xiaomi My Band 2

Kajaba iku, ing Xiaomi My Band 2 wis nambah algoritma sistem sampeyan lan saiki luwih tepat nalika ngetung langkah, ngukur downtime, lan liya-liyane.

Lan poin liyane sing dikarepake yaiku resistensi gedhe. Sanalika sampeyan njupuk gelang sampeyan bakal ngerti yen iki dudu "plastik murah"; iku kepenak, tahan, ora bobote apa-apa lan duwe rating IP67 internasional, mula tahan bledug, banyu lan kringet.

Xiaomi My Band 2

Sawetara ciri utama ing Xiaomi My Band 2 Padha:

  • Layar OLED 0.42 inci
  • Bluetooth 4.0
  • Accelerometer
  • Sensor detak jantungSensor denyut jantung Xiaomi Mi Band 2
  • Ngisi daya kabel USB
  • Alarm cerdas
  • Riwayat data sing wis mlebu
  • Resistensi IP67 tumrap banyu lan bledug
  • Batere: 70 mAh
  • Otonomi 20 dina
  • Bobot mung 7 g
  • Kompatibel karo iOS 7.0 utawa luwih dhuwur lan Android 4.4 utawa luwih dhuwur
  • Mbukak kunci otomatis yen sampeyan nggunakake model smartphone Xiaomi: kompatibel.

Apa sing bisa ditindakake karo Xiaomi Mi Band 2?

La My Band 2 Piranti sing bisa dipakai utamane cocog kanggo atlit profesional, amatir utawa kanggo sapa wae sing pengin nglacak kegiatan fisik lan ngapikake. Kanthi sampeyan bisa:

  • Cacahe langkah sing dijupuk
  • Ngetung jarak sing ditempuh
  • Setel target lan tampa kabar yen sampeyan wis tekan
  • Kontrol detak jantung sampeyan
  • Cacahake kalori sing wis dibakar
  • Ukur siklus turu sampeyan
  • Konsultasi kabeh riwayat data sing wis didaftar
  • Setel weker cerdas sing bakal nggawe sampeyan saben esuk kanthi cara sing progresif lan alami
  • Nampa kabar kanthi geter nalika nampa telpon

Lan kabeh iki, tanpa kudu nyopot, amarga sampeyan bisa mbukak, turu, adus lan malah menyang pantai.

Yen sampeyan pengin gelang ngetung sing ora kaku karo notifikasi terus-terusan, kanthi desain sing ati-ati lan elegan, resistensi dhuwur, lan rega sing meh murah, disaranake tuku Xiaomi Mi Band 2, mesthine sampeyan ora bakal getun. Kajaba iku, yen sampeyan seneng model sadurunge tanpa layar, sampeyan bisa milih Mi Band 1 utawa Mi Band 1 saiki kanthi rega sing luwih larang tinimbang sadurunge.

Lan saiki, aku menehi sampeyan review video saka saluran Applelised ing YouTube. Aja lali langganan! 😘

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

9 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen denyut jantung kompatibel dudu aplikasi Runtastic
    muchas gracias

    1.    Jose Alfocea ngandika

      Halo Miguel. Dakkira ora. Kabeh fungsi Xiaomi Mi Band kompatibel karo aplikasi Mi Fit dhewe (mesthine) lan aplikasi Kesehatan iPhone, bisa ndeleng kabeh paramèter sing diukur nganggo gelang ing kana. Nanging dakkira ora kompatibel karo aplikasi liyane kaya Runtastic.

    2.    Wis arep ngandika

      Halo, aku sengaja mlebu lan aku wis ndeleng komentar sampeyan. Kandhani yen bisa, sampeyan kudu ndownload aplikasi sing diarani HR saka AppStore. Kanthi diinstal sampeyan tindakake langkah-langkah ing ngisor iki:
      1.- sampeyan mbukak Fit kanggo gelang kanggo disinkronake karo ponsel
      2.- ing miHR sampeyan ngaktifake denyut jantung
      3.- Ing runtastic sampeyan kudu nelusuri piranti denyut jantung lan kudu katon.

      Wis diterangake kira-kira, nanging yen sampeyan nggoleki ing Google utawa YouTube, sampeyan mesthi bakal bisa nemokake kepiye

  2.   Ja ier ngandika

    Halo, apa sampeyan duwe jam randha?

  3.   Lili pe ngandika

    Halo, aku pengin ngerti apa mi band 2 kompatibel karo iphone nalika Nampa PEMBERITAHUAN Saka APLIKASI LAIN, kaya ing Android, amarga aku dikandhani yen ing iphone band mi mung bisa menehi notifikasi telpon lan apa (kanthi ketat ngomongake aplikasi) Matur nuwun!
    PS: pos sing apik

  4.   Maricuchy ngandika

    Hola
    Aku pengin ngerti aplikasi sing kudu didownload ing iphone supaya bisa nggunakake band 2. Aku wis ndownload Pas lan ora nganggo basa Spanyol.

  5.   Laura ngandika

    Halo, matur nuwun kanggo informasi. Sing dakkarepake yaiku yen sampeyan bisa ndeleng kalori ing layar gelang utawa sampeyan kudu menyang app?
    Matur nuwun muga-muga wangsulan.

  6.   Maria ngandika

    Apa ana aplikasi iphone myban2 liyane? Ora ngidini aku ngubungake manawa aku wis mbusak lan ora ngidini aku instal maneh

  7.   Nekosan ngandika

    Halo !! Maricuchy kanggo komentar sampeyan, bakal dakkandhani manawa sampeyan bisa nulis ing basa Spanyol, sampeyan mung kudu milih Spanyol Meksiko nganggo basa iPhone. Minangka kabar, aku duwe iPhone6 ​​lan ora ana sing bisa digunakake kanggo aku. Mung telpon. lan ora ana sing menehi solusi