Magical Bridge, minangka pondasi sing nembe nampa $ 250.000 saka Apple

Apple biasane menehi sumbangan saben-saben lan ing kasus iki, Magical Bridge Foundation mung nampa dhuwit akeh saka Apple. Iki minangka dhuwit sing mesthi bakal ditampa kanthi apik dening pondasi iki sing biasane digawe kanggo ngrancang lan nggawe papan dolanan inovatif lan klebu kanggo kabeh wong, preduli saka kemampuan utawa cacat.

Yayasan kasebut dipimpin dening Olenka Villarreal, Jill Asher, lan Kris Loew, lan dununge ing Palo Alto. Yayasan iki dibukak kanggo umum ing wulan April 2015, lan diiklanake minangka papan dolanan kanggo kabeh jinis wong, mula Apple ngerteni supaya bisa nindakake iki sumbangan ekonomi penting $ 250.000.

Salah sawijining pendiri Jembatan Ajaib, Olenka Villareal, nggawe pernyataan menyang media sawise ngerti sumbangan sing digawe Apple:

Nangkep semangat inovatif ing Silicon Valley, Zona Inovasi nawakake pengalaman game sing unik lan interaktif nggunakake teknologi, seni lan desain kanggo ngrangsang kabeh indera manungsa kanthi cara anyar. Impen mbangun ruang magis anyar ing ngendi kabeh kabisan bisa ngrasakake kamardikan liwat dolanan dadi kasunyatan amarga perusahaan kaya Apple lan mitra liyane sing wis setya marang komunitas iki, warga lan pengunjung.

Ora akeh liyane sing bakal dicritakake babagan jinis gerakan sing digawe Apple, amarga babagan investasi dana sing ilang, nanging nyumbang kamanungsan sing diduweni perusahaan babagan entitas kasebut, yayasan lan organisasi nirlaba. Aksesibilitas minangka sorotan kanggo kabeh produk Apple lan tanpa mangu-mangu, iki bisa dideleng ing macOS lan iOS, mula kita kudu nambahake sumbangan sing sok-sok lan terus-terusan digawe dening perusahaan kasebut lan kita duwe kombinasi sing sampurna.

 

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.