Yen iMac anyar 24-inch rusak, meh ora bisa ndandani

iMac 24 iFixit

Sawetara dina kepungkur, kolega kita Toni nerbitake warta babagan gambar pisanan interior iMac 24-inch anyar kanthi prosesor M1 sing dirilis dening Apple. Gambar-gambar kasebut digawe lan diterbitake dening bocah-bocah lanang iFixit lan saiki dheweke nerangake pilihan perbaikan sing ana ing tim kasebut.

Kita kabeh ngerti manawa komputer Apple saya angel didandani, nanging ing kasus iki skor sing dipikolehi saka iMac 24-inch anyar pancen sithik, Dheweke menehi 2 saka 10, kanthi 10 minangka tandha paling apik kanggo ndandani peralatan kasebut. Kita langsung ngandhani manawa ngganti utawa nganyari peralatan ora bisa ditindakake tanpa kudu liwat layanan teknis khusus.

iMac 24 iFixit

Sejatine sing dicritakake saka iFixit yaiku penggemar, USB C, konektor jack 3,5mm kanggo headphone, tombol power, speaker utawa webcam internal dheweke bakal dadi bagean sing bisa diganti yen ana masalah utawa kegagalan. Secara logis, pasokan listrik eksternal sing uga nambah port Ethernet ing model sing luwih dhuwur uga bisa diganti, sing ora ateges bisa didandani.

Komponen liyane cukup rumit ora kudu dingerteni manawa ora bisa diganti yen rusak utawa rusak. Diwiwiti nganggo layar sing angel dicopot lan diganti, ora logis bisa ngganti panyimpenan internal lan ora bisa ngakses pangowahan utawa ndandani memori amarga dipasang nganggo prosesor M1 ...

Model iMac anyar kaya model lawas wis ilang opsi perbaikan yen gagal, iki dingerteni kabeh pangguna Apple Disaranake mikir kanthi tliti babagan konfigurasi sing bakal dipilih nalika bakal tuku salah sawijining tim kasebut amarga mokal kanggo ngowahi utawa nambah komponen internal ing endi wae.

Iki IMac 24-inch mbledhos dening iFixit.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.