Yen sampeyan tuku HomePod, Apple bakal ngirim sing digawe telung taun kepungkur

Apple HomePod

Aku wis ora edan, aku ngerti yen HomePod ora diterusake dening Apple. Nyatane kita wis nyritakake babagan iki ing postingan iki. Perusahaan mutusake model mini, sing asline mung didol nganti stok entek. Yen sampeyan ngunjungi kaca Spanyol lan pengin tuku speaker, ngenteni sewulan abu-abu lan siji dina putih. Nanging, ati-ati amarga ana sing saiki tuku model iki lan nampa barang sing diproduksi ing pungkasan taun 2017.

Sanajan Apple wis mandhegake HomePod, iki isih regane 329 euro. Aku ora ngerti tenan strategi Apple. Yen sampeyan pengin ngilangi stok, perkara normal yaiku nurunake rega lan nyetel miturut panjaluk, sing rada sithik. Amarga speaker Apple asli dudu produk sing paling sukses sing kita ucapake. Lan salah sawijining penyebabe pancen ora ana regane. Sanajan ngono saiki ana sing entuk model kasebut. Bisa uga ora ana nostalgia utawa ngerti manawa mbesuk bakal regane luwih akeh kaya sing kedadeyan ing Mac Pro 40 taun kepungkur.

Ing kasus apa wae, apa sing kedadeyan bisa uga ora umum saka perusahaan serius kayata Apple. Miturut Yotuber Michael Kukielka, dikenal minangka DetroitBORG, tuku paling ora rong HomePod sawise Apple mandheg produke, lan kaget, model sing dituku Dheweke minangka salah sawijine acara kasebut. Tegese, telung taun kepungkur, pungkasan taun 2017. Iki carane dheweke mulang liwat akun ing jaringan sosial Twitter. Uga bisa dingerteni kepriye plug kasebut duwe noda sing putih, sing biasane nalika mbutuhake wektu ing njero kothak.

https://twitter.com/DetroitBORG/status/1372384892865159171?s=20

Ora mung menehi rega asli HomePod, nanging uga ngirim model wiwit telung taun kepungkur. Ora nate katon. Ora ngono.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.