iTunes Connect დაიხურება 8 საათის განმავლობაში 22 აპრილს

როგორც ჩანს, Apple– ს ტექნიკური სამუშაოები აქვს დაგეგმილი iTunes Connect 22 აპრილს დილის 7:00 საათზე (PDT), ასე რომ, ყველა დაკავშირებული სერვისი არ იქნება ხელმისაწვდომი დახურვის დროიდან დაახლოებით 8 საათის განმავლობაში. ეს არ არის პირველი შემთხვევა, როდესაც Apple ამ ტიპის ტექნიკური სამუშაოების შეჩერებას ახდენს, მაგრამ მართალია, ეს არ არის ჩვეულებრივი რამ, გარდა დღესასწაულების განსაზღვრულ დღეებში, როგორიცაა შობა ან სხვა მსგავსი. ნებისმიერ შემთხვევაში, კომპანია გვაცნობს ამ დახურვის შესახებ შაბათს, 22 აპრილს.

ყველა დეველოპერი აფრთხილებს დახურვის შესახებ, ელ.ფოსტით გაგზავნით, რომელიც აცნობებს სიტუაციას. ეს იწვევს დეველოპერებს არ შეუძლია განაახლოს ან შეცვალოს მათი პროგრამები დახურვის მომენტიდან სერვისის გახსნამდე და ფრთხილად უნდა იყოთ, რომ არ მოხვდეთ განახლებით ან მსგავსი რამით მითითებულ დროსა და თარიღზე. შემდეგ სერვისებზე გავლენას მოახდენს:

  • დატვირთვის დაგროვების პროგრამა Xcode- ში
  • განაცხადის მტვირთავი და ალტოლი
  • iTunes დაკავშირება
  • iTunes Connect მობილური
  • iTunes პროდიუსერი
  • გადამზიდი

ასე რომ, ჩვენ ყველა გვაფრთხილებს, რომ დროს შენარჩუნების ეს პერიოდი, რომელიც გაგრძელდება ამ შემთხვევაში დაახლოებით 8 საათის განმავლობაში, დეველოპერები ვერ შეძლებენ ახალი შინაარსის წარდგენას ან არსებულ შინაარსში ცვლილებების შეტანას, ასე რომ თქვენ უნდა დარწმუნდეთ, რომ ყველაფერი მზად არის დახურვის თარიღამდე რამდენიმე საათის განმავლობაში, რათა თავიდან აიცილოთ რაიმე სახის პრობლემები.


სტატიის შინაარსი იცავს ჩვენს პრინციპებს სარედაქციო ეთიკა. შეცდომის შესატყობინებლად დააჭირეთ ღილაკს აქ.

იყავი პირველი კომენტარი

დატოვე კომენტარი

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები აღნიშნულია *

*

*

  1. მონაცემებზე პასუხისმგებელი: მიგელ ანგელ გატონი
  2. მონაცემთა მიზანი: სპამის კონტროლი, კომენტარების მართვა.
  3. ლეგიტიმაცია: თქვენი თანხმობა
  4. მონაცემთა კომუნიკაცია: მონაცემები არ გადაეცემა მესამე პირებს, გარდა სამართლებრივი ვალდებულებისა.
  5. მონაცემთა შენახვა: მონაცემთა ბაზა, რომელსაც უმასპინძლა Occentus Networks (EU)
  6. უფლებები: ნებისმიერ დროს შეგიძლიათ შეზღუდოთ, აღადგინოთ და წაშალოთ თქვენი ინფორმაცია.