MacOS Sierra Documents және Desktop қалталарын бірнеше Mac жүйесінде синхрондауды қосқанда не болады

макро-сиерра-2

Біз macOS Sierra ұсынатын жаңа қызмет туралы, Mac компьютеріңіздің iCloud көмегімен құжаттар мен жұмыс үстелінің қалталарын автоматты түрде синхрондау туралы тағы бір рет айтқымыз келеді. сол жерлерде сізде бар файлдар кез келген жерден қол жетімді болуы үшін. 

Алдыңғы мақалада біз сізге жүйенің қалай жұмыс істейтінін айтқан болатынбыз, бірақ біз онымен жұмыс істей бердік және оның жұмыс істеу әдісін таптық сондықтан да қолдарыңызды бастарыңызға қоймас бұрын, сіздер мұны өте айқын болғанын қалаймыз. 

Өздеріңіз білетіндей, macOS Sierra орнатылған кезде, жүйе сізден сұрайтын бірінші нәрсе - осы екі қалтаны немесе орналасқан жерді автоматты түрде синхрондауды белсендіру керек пе? Өздеріңіз білетіндей, пайдаланушылардың 99% -ында файлдар жұмыс үстелінің өзінде немесе Құжаттар қалтасында орналасқан, Сондықтан Apple синхрондалған екі орын сол деп шешті.

Сондай-ақ біз саған айттық жаңа синхрондауды іске қосқан сәтте, iCloud бұлтына файлдарды жүктей бастаңыз, осылайша сіз бәрін орналастыра алатындай етіп келісім жасаған кеңістігіңізді ескеруіңіз керек, әйтпесе сізге орын жеткіліксіз екендігі туралы хабарланады. Сонымен қатар, біз сізге түсіндірген тағы бір нәрсе - файлдар iCloud бұлтына жүктелгенде, синхрондауды өшіру қажет болған кезде басым болатын файлдар бұлттан болады, сондықтан сіз опцияны өшірген жағдайда бірден. жылы Жүйе параметрлері> iCloud> iCloud Drive, жүйе сізге жойылатын файлдар осы екі жерде орналасқан Mac жүйесінде «жергілікті» файлдар екенін және iCloud бұлтындағы файлдар өзгеріссіз қалатынын хабарлайды.

Енді біз бұл қызметті бірнеше Mac жүйесінде қосу керек болды - көптеген пайдаланушыларда тек Apple компьютері бар, сондықтан бұл олар үшін қиын, бірақ менің жағдайда iMac үйде бар 12 дюймдік MacBook-тен басқа жұмыста тағы біреуі, мәселе өзгереді, сондықтан барлық Mac жүйелерінде синхрондау жүйесін қосқанда, өзгерістердің қалай жасалатынын ескеру керек.

макосера

Барлығы синхрондалғандықтан, ешқандай проблема болмайтыны және сол Mac-тың біреуінің жұмыс үстелінде орналасқан заттың барлығы бірнеше секундтың ішінде басқаларының жұмыс үстелінде пайда болатыны анық. Дәл осындай жағдайлар «Құжаттар» папкасында болады. Сондықтан, егер сізде бір Macтан екіншісіне келмейтін нәрсе болса, онда ол үшін сіздің иерархияңызда жаңа қалта болуы керек; Мен оны шақырдым ӨЗ ФАЙЛДАРЫ. Онда мен бұлтқа жүктегім келмейтін қондырғышы файлдарды немесе өте үлкен заттарды орналастырамын, әйтпесе ол тез құлап кетеді, сондықтан мен көп орын сатып алуым керек, ал бұл Apple-дің қалауымен.

Мұны түсінгеннен кейін, мен екінші Mac жүйесінде синхрондау параметрін қосқан кезде менің Mac компьютерлерімде не болғанын айта аламын, мен алдымен iMac-та опцияны іске қостым, сол себепті сол жерлерде болған нәрселер менің iCloud бұлтыма жүктелді . Келесі күні мен 12 дюймдік MacBook опциясын іске қостым және жұмыс үстелінде байқағаным, iMac жұмыс үстеліндегі барлық нәрсе MacBook жұмыс үстелінде пайда болды және MacBook жұмыс үстелінде ол арнайы жасалған қалтада орналасқан және бұл iMac-та екі еселенген.

Қысқаша айтқанда, синхрондауды жаңа Mac жүйесінде іске қосқанда, бұлтта бар нәрсе жаңа жұмыс үстеліне жүктеледі және сол жұмыс үстеліндегі нәрсе барлық сақталған қалтада болады, ол бұлтқа жүктеледі және сол қалта басқа компьютерлерге көшіріледі. Ішіндегі файлдарды алып тастап, оларды жұмыс үстеліне немесе құжаттарға орналастырсаңыз, жаңа компьютер екі компьютерде пайда болған кезде, бұл өзгерістер барлық компьютерлерде болады. 

Осы жұмыс тәсілін мұқият қарап, жаңа Mac-ты қосқанда файлдар автоматты түрде араласпай, оның орнына қалтаға салынатындай етіп жасалған. және олармен не істеу керектігін кейін біз шешеміз. 


Мақаланың мазмұны біздің ұстанымдарымызды ұстанады редакторлық этика. Қате туралы хабарлау үшін нұқыңыз Мұнда.

2 пікір, өз пікіріңізді қалдырыңыз

Пікіріңізді қалдырыңыз

Сіздің электрондық пошта мекен-жайы емес жарияланады. Міндетті өрістер таңбаланған *

*

*

  1. Деректерге жауапты: Мигель Анхель Гатан
  2. Деректердің мақсаты: СПАМ-ны басқару, түсініктемелерді басқару.
  3. Заңдылық: Сіздің келісіміңіз
  4. Деректер туралы ақпарат: заңды міндеттемелерді қоспағанда, деректер үшінші тұлғаларға жіберілмейді.
  5. Деректерді сақтау: Occentus Networks (ЕО) орналастырған мәліметтер базасы
  6. Құқықтар: Сіз кез-келген уақытта ақпаратты шектей, қалпына келтіре және жоя аласыз.

  1.   Матиас Торчия дижо

    Менде 2 мак бар, егер шындық - бұл тәртіпсіздік болса және бұл жақсы емес! Мен опцияларды сөндіріп, хронометраждың көшірмелерін қосқанды жөн көремін, солай болды! Егер сізге файл қажет болса, кез-келген бұлтты бағдарламаны қолданыңыз !!

  2.   Mikel дижо

    Сәлеметсіз бе. Дәл осындай жағдай маған қатысты болды (мен MacBook Air-тен бәрін өшіріп тастадым, мен оны әкемнің iMac-тегі қолданушыдан кейін белсендірдім деп ойлаған кезде қатты қорқып кеттім). Егер сіз өшірсеңіз, жергілікті жою операциясы iCloud контактілеріне ұқсайды және ол сізден «осы iPhone телефонының контактілерімен не істегіңіз келеді, мен оларды сақтаймын немесе жоямын ба?» Деп сұрамайды. сіз осындай нәрсе сұрамайсыз ба? Сәлем!