ຂໍ້ບົກພ່ອງໃນ macOS High Sierra ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານສາມາດປົດລັອກ "ຮ້ານທີ່ມັກ" ກັບລະຫັດຜ່ານໄດ້

 

ຂໍ້ຜິດພາດ ໃໝ່ ໄດ້ຖືກກວດພົບໃນ ລຸ້ນປະຈຸບັນ 10.13.2 ຂອງ macOS High Sierra. ໃນກໍລະນີນີ້, ມັນຕ້ອງເຮັດກັບການຈັດການຄວາມມັກຂອງຮ້ານ application ໃນ Mac, ຄວາມຈິງກໍ່ຄືປ່ອງຢ້ຽມນີ້ສາມາດປົດລbyອກໄດ້ໂດຍການໃສ່ລະຫັດຜ່ານໃດໆ, ດັ່ງນັ້ນຄວາມປອດໄພຂອງພາກສ່ວນນັ້ນຂອງລະບົບຈະຖືກ ທຳ ລາຍ.

ນີ້ແມ່ນ ຄວາມຜິດພາດທີ່ Apple ໄດ້ກວດພົບແລ້ວ ແລະມັນໄດ້ຖືກແກ້ໄຂແລ້ວໃນເບຕ້າສຸດທ້າຍທີ່ມີໃຫ້ກັບນັກພັດທະນາ, ສະນັ້ນຖ້າທ່ານປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນທີ່ພວກເຮົາຈະບອກທ່ານ, ທ່ານສາມາດກວດເບິ່ງວ່າ, ແທ້ຈິງແລ້ວ, ຂໍ້ບົກພ່ອງນັ້ນແມ່ນຢູ່.

ໃຜຈະຄິດວ່າມັນມີຂໍ້ບົກພ່ອງໃນສ່ວນຂອງລະບົບນັ້ນ? ສິ່ງ ທຳ ມະດາແມ່ນວ່າເມື່ອພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນ ໜ້າ ຕ່າງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກ່າວມາ, ພວກເຮົາເຂົ້າໄປໃນຂໍ້ມູນທີ່ແນ່ນອນໂດຍບໍ່ຕ້ອງເຮັດຜິດ, ແຕ່ວ່າມັນຈະໃຊ້ໄດ້ແນວໃດໂດຍການໃສ່ລະຫັດລັບ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຮົາຈະເຮັດຜິດ ການເຮັດວຽກຂອງລະບົບແມ່ນຖືກຕ້ອງແລະມັນຍາກຫຼາຍ ສຳ ລັບພວກເຮົາທີ່ຈະຮັບຮູ້ມັນ. 

ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ມີຜູ້ໃຊ້ທີ່ໄດ້ສັງເກດເຫັນຂໍ້ບົກພ່ອງນີ້ແລະໄດ້ຍິນສຽງເຕືອນ. ເມື່ອບໍ່ດົນມານີ້ Apple ກຳ ລັງປະຕິບັດຂໍ້ບົກພ່ອງດ້ານຄວາມປອດໄພຫລາຍໃນລະບົບປະຕິບັດການຂອງມັນ, ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຄິດວ່າມີບາງສິ່ງບາງຢ່າງເກີດຂື້ນກັບຄຸນວຸດທິຂອງຄົນທີ່ຮັບຜິດຊອບໃນການຂຽນໂປແກຼມ macOS ລຸ້ນ ໃໝ່.

ເພື່ອສືບພັນຄວາມລົ້ມເຫຼວທີ່ທ່ານຕ້ອງປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຕໍ່ໄປນີ້:

ພວກເຮົາເຂົ້າມາ ການຕັ້ງຄ່າລະບົບ> App Store

ໃນເວລາທີ່ພວກເຮົາກົດປຸ່ມລັອກຢູ່ທາງເບື້ອງຊ້າຍ, ປ່ອງຢ້ຽມຈະຖືກສະແດງໃຫ້ເຫັນເພື່ອປ້ອນຂໍ້ມູນປະ ຈຳ ຕົວ. ໃສ່ລະຫັດຜ່ານໃດໆແລະລະບົບຈະປົດລັອກ ໜ້າ ຈໍ, ຂ້າມຄວາມປອດໄພທີ່ສົມມຸດຕິຖານວ່າມັນມີ. 


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ຄໍາເຫັນ, ອອກຈາກທ່ານ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.

  1.   ບາງຄົນ ກ່າວວ່າ

    ມັນບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງໃສ່ລະຫັດຜ່ານ, ແມ່ນແຕ່ຊື່ຜູ້ໃຊ້ກໍ່ສາມາດປ່ຽນເປັນລະຫັດທີ່ບໍ່ມີຕົວຕົນຫລືບໍ່ໃສ່ຊື່ຜູ້ໃຊ້ຫລືລະຫັດຜ່ານບໍ່ໄດ້ແລະມັນກໍ່ຖືກປົດລັອກຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ.
    ສະນັ້ນທຸກສິ່ງທຸກຢ່າງ, ມັນແມ່ນຄວາມລົ້ມເຫຼວທີ່ຮຽກຮ້ອງໃຫ້ມີການເຂົ້າເຖິງຄອມພິວເຕີ້ໂດຍກົງກັບການປະຊຸມທີ່ເລີ່ມຕົ້ນແລ້ວ ... ມັນກໍ່ຍັງເປັນບັນຫາທີ່ ສຳ ຄັນ, ແຕ່ມັນບໍ່ຄືກັບຄົນອື່ນໃນອະດີດແລະວ່າ, ນອກຈາກນັ້ນ, Apple ຍັງເຮັດວຽກໃນການແກ້ໄຂ ໃນ BETAS ສຸດທ້າຍດັ່ງທີ່ທ່ານໄດ້ໃຫ້ ຄຳ ເຫັນ.