ຢ່າລືມຢ່າຮູ້ກ່ຽວກັບລັກສະນະນີ້ຂອງຫໍສະມຸດພາບ iCloud

ຫໍສະຫມຸດຮູບພາບ ICloud

ໜຶ່ງ ໃນສິ່ງທີ່ຜູ້ໃຊ້ຍັງບໍ່ເຂົ້າໃຈແມ່ນວິທີການເຮັດວຽກຂອງຫໍສະມຸດພາບ iCloud. ໃນບົດຂຽນອື່ນຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ອະທິບາຍຢ່າງລະອຽດກ່ຽວກັບການ ດຳ ເນີນງານຂອງມັນ, ແຕ່ຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ພັດທະນາຢ່າງພຽງພໍໃນແງ່ມຸມທີ່ຂ້ອຍຢາກແບ່ງປັນກັບເຈົ້າໃນມື້ນີ້. 

ເພື່ອນຮ່ວມງານຄົນ ໜຶ່ງ ໄດ້ຂໍໃຫ້ຂ້ອຍປິດເຄື່ອງ ຫໍສະຫມຸດຮູບພາບ ICloud ຈາກ iPad ຂອງລາວເພາະວ່າລາວພຽງແຕ່ຢາກໃຫ້ມັນຢູ່ໃນ iPhone. ສິ່ງນີ້ຈະຊ່ວຍໃຫ້ມີພື້ນທີ່ຫວ່າງໃນລຸ້ນ mini 16GB ລຸ້ນ ທຳ ອິດ.

ຕາມ ຄຳ ຮ້ອງຂໍ, ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ເຮັດຕາມວິທີຕໍ່ໄປນີ້ເພື່ອເຮັດໃຫ້ຫໍສະມຸດພາບຖ່າຍຮູບຖ່າຍຮູບ. ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອປິດຫໍສະມຸດພາບຖ່າຍ iCloud ໃນອຸປະກອນດຽວ:

  • ໃນການ ສຳ ພັດ iPhone, iPad ຫລື iPod ຂອງທ່ານ:
    • ຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງໃຊ້ iOS 10.3 ຫຼື ໃໝ່ ກວ່ານັ້ນ, ໃຫ້ໄປທີ່ ການຕັ້ງຄ່າ> [ຊື່ຂອງທ່ານ]> iCloud> ຮູບພາບ, ຫຼັງຈາກນັ້ນປິດ iCloud Photo Library.
    • ຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງໃຊ້ iOS 10.2 ຫຼືກ່ອນ ໜ້າ ນີ້, ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> iCloud> Photos, ແລ້ວປິດ iCloud Photo Library.
  • ກ່ຽວກັບ Mac ຂອງທ່ານ, ໄປທີ່ System Preferences> iCloud> Options ທີ່ຢູ່ຖັດຈາກຮູບແລະບໍ່ເລືອກ ໜ້າ ຈໍ iCloud Photo Library.
  • ໃນ Apple TV 4K ຫລື Apple TV (ລຸ້ນທີ 4), ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> ບັນຊີ> iCloud. ໃນຮູບຖ່າຍ, ແຕະເລືອກເພື່ອປິດ iCloud Photo Library.

ຂ້ອຍຈະປິດຫໍສະມຸດພາບຖ່າຍ iCloud ແນວໃດໃນອຸປະກອນດຽວ?

ດັ່ງທີ່ທ່ານສາມາດເຫັນໄດ້, ຂ້າພະເຈົ້າບອກທ່ານໃຫ້ເຮັດຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອຈະສາມາດເຮັດໃຫ້ຫໍສະມຸດພາບຖ່າຍຮູບປິດການໃຊ້ງານ UNO ຂອງອຸປະກອນຂອງທ່ານແລະນີ້ແມ່ນບ່ອນທີ່ຂ້ອຍຢາກໃຫ້ຄວາມກະຈ່າງແຈ້ງມາຈາກ. ຫໍສະມຸດພາບ ICloud ບໍ່ໄດ້ຖືກປິດຈາກ Apple ID ແຕ່ຈາກອຸປະກອນທີ່ມີ Apple ID ຂອງທ່ານ. ທ່ານສາມາດປິດຫໍສະມຸດພາບເທິງ iPad ແຕ່ບໍ່ແມ່ນ iPhone. ທ່ານສາມາດມີມັນຢູ່ໃນ Mac ແລະບໍ່ແມ່ນໃນ iPad. ທ່ານສາມາດເຮັດການຕັ້ງຄ່າທີ່ທ່ານຕ້ອງການ.

ເມື່ອທ່ານເປີດ iCloud Photo Library, ຮູບພາບໃນ Camera Roll ຈະຖືກເພີ່ມເຂົ້າໃນອັລບັມ All Photos. ພ້ອມກັນນັ້ນ, ຮູບຈາກ My Photo Stream ທີ່ຢູ່ໃນອັລບັມ My Photo Stream ແຕ່ບໍ່ໄດ້ບັນທຶກໄວ້ໃນຫໍສະມຸດຖືກລຶບອອກ. ທັນທີທີ່ທ່ານເປີດໃຊ້ iCloud Photo Library, ອັນລະບັ້ມ My Photos Streaming ຈະບໍ່ປາກົດອອກມາຕ່າງຫາກ.  

ຖ້າທ່ານມີອຸປະກອນອື່ນທີ່ເປີດ My Photo Stream ແລະ iCloud Photo Library ຖືກປິດ, ທ່ານຈະຍັງເຫັນອັລບັມ My Photo Stream ໃນອຸປະກອນນັ້ນ. ຮູບພາບທັງ ໝົດ ທີ່ທ່ານຖ່າຍຫຼືເພີ່ມໃສ່ຫໍສະມຸດຈະປາກົດຢູ່ໃນອັນລະບັ້ມນັ້ນໃນອຸປະກອນນັ້ນ.

ສະນັ້ນຖ້າທ່ານຕ້ອງການມີເນື້ອທີ່ຫຼາຍຂື້ນໃນອຸປະກອນທີ່ມີຄວາມສາມາດນ້ອຍແຕ່ທ່ານຕ້ອງການທີ່ຈະເພີດເພີນກັບຫໍສະມຸດພາບໃນສ່ວນທີ່ເຫຼືອ, ໃຫ້ເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນທີ່ຂ້າພະເຈົ້າໄດ້ບອກທ່ານ.

ຂ້ອຍຈະເອົາເນື້ອຫາທັງ ໝົດ ໃນ iCloud Photo Library ອອກຈາກ iCloud ແລະອຸປະກອນຂອງຂ້ອຍໄດ້ແນວໃດ?

ເພື່ອປິດ iCloud Photo Library ຢູ່ທົ່ວທຸກແຫ່ງ, ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນດັ່ງນີ້:

  • ໃນການ ສຳ ພັດ iPhone, iPad ຫລື iPod ຂອງທ່ານ:
    • ຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງໃຊ້ iOS 10.3 ຫຼື ໃໝ່ ກວ່າ, ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> [ຊື່ຂອງທ່ານ]> iCloud> ບ່ອນເກັບຂໍ້ມູນ. iCloud> ຈັດການກັບບ່ອນເກັບຂໍ້ມູນ> ຫໍສະຫມຸດຮູບພາບ iCloud, ຫຼັງຈາກນັ້ນເລືອກປິດແລະລົບ. 
    • ຖ້າທ່ານ ກຳ ລັງໃຊ້ iOS 10.2 ຫຼືກ່ອນ ໜ້າ ນີ້, ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> iCloud> Storage> Manage Storage> iCloud Photo Library, ຫຼັງຈາກນັ້ນເລືອກປິດແລະລຶບ.
  • ໃນ Mac ຂອງທ່ານ, ໄປທີ່ເມນູ Apple> System Preferences> iCloud. ກົດການຄຸ້ມຄອງແລະເລືອກຫໍສະມຸດພາບ. ຈາກນັ້ນເລືອກ Deactivate ແລະ Delete.

Ming Chi Kuo MacBook Air 2018

ຮູບພາບແລະວິດີໂອ ຈະຖືກເກັບຢູ່ໃນບັນຊີຂອງທ່ານເປັນເວລາ 30 ວັນ. ເພື່ອດາວໂຫລດຮູບພາບແລະວີດີໂອເຂົ້າໃນອຸປະກອນ iOS ຂອງທ່ານ, ເຂົ້າໄປທີ່ Settings> [ຊື່ຂອງທ່ານ]> iCloud> ຮູບແລະເລືອກດາວໂຫລດແລະຮັກສາຕົ້ນສະບັບ. ໃນ Mac ຂອງທ່ານ, ເປີດຮູບ, ເລືອກຮູບພາບ> ຄວາມມັກ, ແລະຫຼັງຈາກນັ້ນເລືອກດາວໂຫລດຕົ້ນສະບັບໃນ Mac ນີ້ທ່ານຍັງສາມາດເລືອກຮູບແລະວີດີໂອທີ່ທ່ານຕ້ອງການດາວໂຫລດຈາກ iCloudcom.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ຄໍາເຫັນ, ອອກຈາກທ່ານ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.

  1.   Carolina Castro ກ່າວວ່າ

    ສະບາຍດີ, ຂ້ອຍຢາກຮູ້ວ່າຂ້ອຍສາມາດກູ້ຮູບຂອງຂ້ອຍຈາກ iPhone 4 ໄດ້ແນວໃດແລະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ໃຊ້ມັນດົນແລ້ວ