ວິທີການຕັ້ງຄ່າ Dock ເພື່ອປ່ອຍມັນກັບໂປແກຼມແລະການຕັ້ງຄ່າເບື້ອງຕົ້ນ

dock-keynote-apple

ໜຶ່ງ ໃນຄວາມເປັນໄປໄດ້ທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຂອບໃຈກັບ ຄຳ ສັ່ງ Terminal, ນັ້ນແມ່ນຂອງ ອອກຈາກ Dock ຂອງພວກເຮົາຄືກັນກັບຄັ້ງ ທຳ ອິດທີ່ພວກເຮົາເລີ່ມໃຊ້ Mac ຂອງພວກເຮົາ. ເຄັດລັບເລັກໆນ້ອຍໆນີ້ສາມາດໃຊ້ໄດ້ງ່າຍເມື່ອພວກເຮົາໄດ້ໃຊ້ Mac ເປັນເວລາດົນນານແລ້ວແລະຮູບສັນຍາລັກຂອງແອັບພລິເຄຊັນກໍ່ເລີ່ມແລ່ນອອກຈາກ Dock.

ມີນີ້ ຄໍາສັ່ງງ່າຍດາຍ ພວກເຮົາ ກຳ ລັງຈະອອກຈາກ Dock ຂອງພວກເຮົາດ້ວຍໂປແກຼມດຽວກັນແລະການຕັ້ງຄ່າເບື້ອງຕົ້ນເຊິ່ງຈະດັດແປງຂະ ໜາດ ຂອງຮູບສັນຍາລັກ, ສະຖານະການທີ່ພົບແລະຈະເຮັດຄວາມສະອາດໂປແກຼມທີ່ພວກເຮົາໄດ້ຕື່ມໃນແຕ່ລະໄລຍະ.

dock-osx

ສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດແມ່ນ ເປີດ Terminal ແລະ ສຳ ເນົາເສັ້ນຕໍ່ໄປນີ້:

ຄ່າເລີ່ມຕົ້ນລົບ com.apple.dock; killall Dock

ເມື່ອ ສຳ ເນົາແລະວາງຜ່ານມາແລ້ວພວກເຮົາກົດ Enter ແລະ Dock of Mac ຂອງພວກເຮົາ ຈະປະຕິບັດການ reboot, ການເລີ່ມຕົ້ນ ໃໝ່ ນີ້ຈະເຮັດໃຫ້ Dock ຂອງພວກເຮົາມີຄວາມຄືກັນກັບເວລາທີ່ພວກເຮົາເປີດເຄື່ອງຂອງພວກເຮົາເປັນຄັ້ງ ທຳ ອິດແລະພວກເຮົາຈະຮູ້ວິທີການຕັ້ງຄ່າ Dock ຄືນ ໃໝ່ ເພື່ອຈະປ່ອຍມັນດ້ວຍການ ນຳ ໃຊ້ແລະການຕັ້ງຄ່າຂອງຕົ້ນ ກຳ ເນີດເມື່ອພວກເຮົາຕ້ອງການ.

ດຽວນີ້ທ່ານສາມາດເຂົ້າເບິ່ງ ຄວາມຕ້ອງການຂອງລະບົບ> Dock ແລະການຕັ້ງຄ່າການຕັ້ງຄ່າພາບເຄື່ອນໄຫວ, ທາງເລືອກທີ່ຈະປິດບັງແລະສະແດງ Dock ໂດຍອັດຕະໂນມັດ, ດັດແປງ ຕຳ ແໜ່ງ ຂອງມັນຢູ່ ໜ້າ ຈໍຫລືສິ່ງທີ່ທ່ານຕ້ອງການ. ພວກເຮົາຍັງສາມາດຈັດຕັ້ງແອບພິເຄຊັນອີກຄັ້ງຕາມຄວາມມັກຂອງພວກເຮົາແລະໂດຍຄວາມມັກຂອງການ ນຳ ໃຊ້, ບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ຢູ່ໃນຫຼັກການບໍ່ໄດ້ເຮັດເປັນປົກກະຕິເມື່ອທ່ານເປີດໃຊ້ Mac.

ມັນເປັນທີ່ຈະແຈ້ງວ່າ ຄໍາຮ້ອງສະຫມັກສາມາດໄດ້ຮັບການໂຍກຍ້າຍອອກແລະເພີ່ມຫນຶ່ງຫນຶ່ງໂດຍບໍ່ມີການຕັ້ງຄ່າ Dock, ແຕ່ວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ດີສະເຫມີທີ່ຮູ້ວ່າສິ່ງນີ້ສາມາດເຮັດໄດ້.


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ.

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.