ວິທີການປິດການໃຊ້ງານແບບອັດຕະໂນມັດຂອງວິດີໂອເຟສບຸກ (MAC / PC)

ວິດີໂອ facebook

ທ່ານຮູ້ສຶກ ລຳ ຄານບໍ່ທີ່ວິດີໂອເຟສບຸກຫລິ້ນໂດຍອັດຕະໂນມັດເມື່ອທ່ານເລື່ອນຜ່ານ News Feed ຂອງທ່ານ? ໂດຍສ່ວນຕົວ, ວ່າວິດີໂອເຫຼົ່ານີ້ຖືກຜະລິດຄືນ ໃໝ່ ໂດຍອັດຕະໂນມັດ, ພວກມັນກໍ່ບໍ່ເປັນຕາ ໜ້າ ເບື່ອຂ້ອຍເພາະຂ້ອຍບໍ່ໄດ້ຕັດສິນໃຈເບິ່ງພວກມັນ, ແລະຂ້ອຍກໍ່ຄືກັນ ບໍລິໂພກຊັບພະຍາກອນຂອງລະບົບຍັງ ໃຊ້ແບນວິດຫຼາຍ ແລະມັນສາມາດເປັນທີ່ຫນ້າລໍາຄານດີ.

ແຕ່ສິ່ງທີ່ດີ ສຳ ລັບຜູ້ໂຄສະນາໂດຍທົ່ວໄປບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຂົາຕ້ອງການ. ໃນບົດສອນນີ້, ພວກເຮົາຈະມາສອນທ່ານ ວິທີການປິດການເຮັດວີດີໂອແບບອັດຕະໂນມັດຂອງເຟສບຸກ ໃນຂະນະທີ່ເລື່ອນຜ່ານ 'ຂ່າວບໍລິການຂ່າວ' ຂອງທ່ານ.

ອິນເຕີເຟດ desktop ຂອງເຟສບຸກປະກອບມີທາງເລືອກໃນການເປີດຫລືປິດການຕັ້ງຄ່າວີດີໂອແບບອັດຕະໂນມັດ. ເພື່ອຢຸດການຫຼິ້ນວີດີໂອໂດຍອັດຕະໂນມັດເມື່ອທ່ານຄົ້ນຫາ 'ຂ່າວສານອາຫານ' ທີ່ທ່ານຊອກຫາ Mac ຫລື PC ເຮັດສິ່ງຕໍ່ໄປນີ້:

ວິທີການປິດການເຮັດວີດີໂອແບບອັດຕະໂນມັດຂອງເຟສບຸກ:

1) ເຂົ້າໄປທີ່ facebook.com ໃນ browser browser ທີ່ທ່ານມັກ.

2) ເລີ່ມຕົ້ນຢູ່ທາງເທິງເບື້ອງຂວາຂອງເຟສບຸກ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ຮູບສັນຍາລັກທີ່ຄ້າຍຄືກັບຮູບສາມຫລ່ຽມດ້ານເທິງແລະເລືອກ ຕັ້ງຄ່າ .

ປິດການໃຊ້ງານແບບອັດຕະໂນມັດຂອງວິດີໂອເຟສບຸກ

3) ຢູ່ໃນ ການຕັ້ງຄ່າຂອງ ຫນ້າ, ກົດ ວິດີໂອ ຢູ່ໃນຖັນເບື້ອງຊ້າຍ. ທ່ານຍັງສາມາດເຂົ້າເບິ່ງສ່ວນນີ້ໄດ້ໂດຍກົງໂດຍເຂົ້າເບິ່ງທີ່ລິ້ງ facebook.com/settings?tab=videos .

4) ຢູ່ໃນຖັນເບື້ອງຂວາ, ກົດປຸ່ມເມນູເລື່ອນລົງຂ້າງຖ ການຫຼິ້ນວີດີໂອແບບອັດຕະໂນມັດ ແລະເລືອກ ປິດການ ນຳ ໃຊ້ ເພື່ອເຮັດໃຫ້ການ ທຳ ງານຂອງວີດີໂອຢຸດຕິ, ເຊິ່ງດັ່ງທີ່ພວກເຮົາເຫັນພວກເຮົາສາມາດເຫັນໄດ້ວ່າເຟສບຸກມີມັນໂດຍຄ່າເລີ່ມຕົ້ນ.

ບ່ອນທີ່ຈະປິດການໃຊ້ງານວິດີໂອ facebook ແບບອັດຕະໂນມັດ

ກຽມພ້ອມແລ້ວ, ພວກເຮົາຈະບໍ່ຕ້ອງໄດ້ເຫັນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການໂດຍອັດຕະໂນມັດ, ເພື່ອກະຕຸ້ນມັນຄືກັນ, ທ່ານຮູ້ແລ້ວວ່າຈະໄປທີ່ນັ້ນ. ຄຳ ອວຍພອນ


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.