Snooze ຫຼືເຄື່ອງ ໝາຍ ເຕືອນຈາກຈໍ Lock

ຄໍາຮ້ອງສະຫມັກ ການແຈ້ງເຕືອນ ມັນເປັນວິທີທີ່ລຽບງ່າຍແລະມີປະສິດທິຜົນທີ່ຈະບໍ່ລືມທຸກສິ່ງທີ່ເຮົາຕ້ອງການເຮັດຫລືຕ້ອງເຮັດ. ພວກເຂົາສາມາດໄດ້ຮັບການຕັ້ງຄ່າຜ່ານແອັບ itself ຕົວມັນເອງແຕ່ກໍ່ຍັງສັ່ງໃຫ້ Siri ສ້າງ ຄຳ ເຕືອນ ໃໝ່ ທີ່ຊີ້ບອກເຖິງເວລາແລະສິ່ງທີ່. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂ້ອຍໄດ້ຮັບຄວາມຄິດທີ່ວ່າ, ຄືກັບຂ້ອຍ, ບໍ່ແມ່ນຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍເກີນໄປທີ່ໃຊ້ ການແຈ້ງເຕືອນ, ແລະເພາະສະນັ້ນ, ພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ຮັບຜົນປະໂຫຍດສູງສຸດທີ່ພວກເຮົາສາມາດເຮັດໄດ້.

ໃນຄວາມເປັນຈິງ, ການນໍາໃຊ້ ການແຈ້ງເຕືອນ ມັນງ່າຍດາຍຫຼາຍ, ຍິ່ງໄປກວ່ານັ້ນ, ເມື່ອທ່ານຮູ້ວ່າຈາກ ໜ້າ ຈໍລັອກຂອງທ່ານເອງຂອງ iPhone ທ່ານສາມາດ ໝາຍ ຄຳ ເຕືອນທີ່ ສຳ ເລັດແລ້ວແລະທ່ານຍັງສາມາດເລື່ອນມັນໄດ້, ຄືກັບວ່າມັນເປັນສຽງເຕືອນອື່ນໆ.

ເມື່ອທ່ານໄດ້ຕັ້ງ ຄຳ ເຕືອນ, ບໍ່ວ່າຈະຢູ່ໃນແອັບພລິເຄຊັນ, ຫລືຜ່ານ Siri, ເມື່ອຮອດເວລາທີ່ມັນຈະປາກົດຢູ່ ໜ້າ ຈໍລັອກຂອງທ່ານ iPhone, ຈາກ iPad ຫລື iPod Touch ຂອງທ່ານ. ປັດເລື່ອນໃສ່ ຄຳ ເຕືອນແລະທ່ານຈະເຫັນຕົວເລືອກທີ່ມີຢູ່. ທ່ານສາມາດລຶບມັນໄດ້, ຢຸດຊົ່ວຄາວຫຼື ໝາຍ ມັນວ່າ ສຳ ເລັດແລ້ວ.

ພາບ ໜ້າ ຈໍ 2016-02-03 ເວລາ 19.29.53:XNUMX:XNUMX ນ

ຢຸດຊົ່ວຄາວ ການແຈ້ງເຕືອນ ເຫຼົ່ານີ້ຈະໄດ້ຮັບການຊ້ໍາຕໍ່ມາ; ການ ໝາຍ ສຳ ເລັດວ່າບໍ່ ຈຳ ເປັນຕ້ອງມີ ຄຳ ອະທິບາຍເພີ່ມເຕີມ, ແມ່ນບໍ? 😅, ໃນຂະນະທີ່ຖ້າພວກເຮົາກົດປຸ່ມ "X" ຄຳ ເຕືອນຈະຖືກຍ້າຍອອກຈາກ ໜ້າ ຈໍລັອກ, ແຕ່ມັນຈະບໍ່ຖືກ ໝາຍ ວ່າ ສຳ ເລັດແລ້ວ.

ຂໍ້ສັງເກດ_3

ທ່ານຍັງສາມາດ ໝາຍ ເອົາຂອງທ່ານ ການແຈ້ງເຕືອນ ສຳ ເລັດແລ້ວຈາກລາຍການແຈ້ງການທີ່ມີການເລື່ອນແບບດຽວກັນ.

ຢ່າລືມວ່າໃນພາກຂອງພວກເຮົາ Tutorials ທ່ານມີຫຼາຍເຄັດລັບແລະເຄັດລັບ ສຳ ລັບອຸປະກອນ, ອຸປະກອນແລະການບໍລິການຂອງ Apple ທັງ ໝົດ ຂອງທ່ານ.

ໂດຍວິທີທາງການ, ທ່ານຍັງບໍ່ທັນໄດ້ຟັງຕອນ 17 ຂອງ Apple Talkings ເທື່ອບໍ?

SOURCE | ຊີວິດ iPhone


ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ. ທົ່ງນາທີ່ກໍານົດໄວ້ແມ່ນຫມາຍດ້ວຍ *

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.