МекАдан

Јас сум писател кој е страстен за технологијата на Apple и како таа го подобрува секојдневниот живот. Сакам да пишувам за новости за производите и компаниите, како и да ги споделувам моите размислувања и анализи за најновите трендови. Доколку сте љубители на производите на Apple, не пропуштајте ниту една објава!