Игнасио Сала

Мојата страст за технологијата и компјутерите ме натера да се интересирам за производите на Apple уште од мала возраст. Дури во средината на 2000-тите, почнав да истражувам во екосистемот на Mac со бел MacBook што сè уште го ценам. Во моментов користам Mac Mini од 2018 година, кој ми овозможува да работам течно и ефикасно на моите проекти за пишување. Имам повеќе од десет години искуство со овој оперативен систем и сакам да го споделам знаењето што го стекнав благодарение на моите студии и како самоук. Покрај Mac, јас сум и корисник на iPhone, iPad и Apple Watch и уживам да ги истражувам можностите што ги нудат овие уреди за подобрување на мојата продуктивност и слободно време.