Исус Арјона Монталво

Инвеститорот во iOS и ИТ системи, моментално фокусиран на учење и документирање на секој ден за оперативниот систем Apple. Истражувам сè што е поврзано со Мек и го споделувам во новости што ќе ве ажурираат.