Мануел Алонсо

Вентилатор за технологија воопшто и особено универзумот на Apple. Мислам дека MacBook Pro се најдобрите уреди на јаболкото. Леснотијата на користење на macOS ви дава можност да испробате нови работи без да полудите. Допирната лента треба да биде задолжителна на сите компјутери.

Мануел Алонсо има напишано 1568 статии од септември 2019 година