Мигел Анхел Јункос

Техничар за микрокомпјутер уште од моите почетоци, страстен сум за технологијата воопшто и за Apple и нејзините производи особено, од кои ме фасцинира Mac. Уживам и во работата и во многу слободни моменти со мојот лаптоп.

Мигел Анхел Јункос има напишано 1143 написи од март 2013 година