Пабло Апарисио

Сакам електронски уреди. Мојата голема зависност е да слушам секаква музика и да свирам со гитара и бас што ми ги дозволуваат границите. Со секој нов ден, се зголемува и друга моја порочност: земање планински велосипед и одење по патишта што ги познавам и други што ги откривам.