Франциско Фернандез

Страст за технологијата воопшто, а особено за се што е поврзано со светот на Mac.Во слободното време се посветувам на администрирање на некои проекти и веб сервиси како iPad Experto секогаш со мојот Mac, од кои секојдневно учам. Ако сакате да ги знаете деталите и доблестите на овој оперативен систем, можете да ги консултирате моите написи.

Франциско Фернандез напиша 228 статии од октомври 2018 година