Хавиер Лабрадор

Електронски инженер страствен за светот на Apple и конкретно за Mac, од оние кои се обложуваат на иновации и технологија како начин за подобрување на нашето опкружување. Зависник од тоа дека никогаш не се откажувам и учам секој момент. Па се надевам дека сè што пишувам е корисно за вас.