Хавиер Порчар

Луд по технологијата, спортот и фотографијата. Како и многумина, Епл ги смени нашите животи. И јас го носам мојот Mac насекаде. Сакам да сум во тек со сè и се надевам дека тоа ќе ви помогне да уживате во овој оперативен систем исто како и јас.

Хавиер Порчар има напишано 1178 статии од јуни 2016 година