Амин Араса

Јас сум страстен за универзумот на Apple, бидејќи можев да го имам iMac на Стив Џобс во 2012 година. уреди Manzana. Поради оваа причина, јас сум ветеран корисник на Интернет и ненаситна самоук личност која напредува на се што е ново во екосистемот на Apple.