Карим Хмејдан

Здраво! Јас сè уште се сеќавам кога го добив мојот прв Mac, стар MacBook Pro, кој и покрај тоа што беше постар од мојот компјутер во тоа време, го даде илјада пати. Од тој ден немаше враќање назад ... Точно е дека продолжувам со компјутери од работни причини, но сакам да го користам мојот Mac за да „исклучам“ и да работам на моите лични проекти.

Карим Хмејдан има напишано 54 статии од ноември 2013 година