Тони Кортес

Откачен од универзумот создаден од sобс и Воз, уште од кога мојот Apple Watch ми го спаси животот. Уживам да го користам мојот iMac секој ден, без разлика дали е за работа или за задоволство. macOS ви го олеснува тоа.

Тони Кортес има напишано 683 статии од јануари 2020 година