Луис Падилја

Диплома по медицина и педијатар по вокација. Страствен за технологијата, особено производите на „Епл“, имам задоволство да бидам уредник на „iPhone News“ и „Јас сум од Mac“. Се закачи за серијата во оригинална верзија. Подкастер со Актуелнидад iPhone и miPodcast.

Луис Падиillaа има напишано 64 статии од јануари 2013 година