Педро Родас

Technologyубител на технологијата, особено производите на Apple. Студирав со макбук, а моментално Мек е оперативен систем што ме придружува секојдневно, како во обуката, така и во слободното време.

Педро Родас има напишано 1962 статии од март 2013 година