Рубен галардо

Пишувањето и технологијата се две од моите страсти. И од 2005 година имам среќа да ги комбинирам соработувајќи во специјализирани медиуми во секторот, користејќи секако Macbook. Најдоброто од сите? Продолжувам да уживам како првиот ден кога зборувам за која било програма што тие ја издаваат за овој оперативен систем.

Рубен Галардо напиша 227 статии од септември 2017 година