јака101

Јас се викам Хавиер Катанија, попознат на интернет како „jaca101“ и навистина сакам да пишувам од моја гледна точка за технологијата. Особено за светот на Apple, бидејќи јас се занимавам со звук и графика и иако можете да прочитате нешто против во моите објави, за мене тоа е најдоброто зборување за компјутерски науки.