Хозе Алфоцеа

Секогаш желен да учам, сакам сè што е поврзано со новите технологии и нивната поврзаност со образовниот сектор и образованието. Јас сум страстен за Мек, од кој секогаш учам, и секогаш комуницирам за да можат другите луѓе да уживаат во овој одличен оперативен систем.

Хозе Алфоцеа има напишано 295 статии од септември 2016 година